Alicante Makelaars

gevonden 200 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-71576

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

95.000€

Fantastische 3 slaapkamers en 2 badkamers vrijstaande woning in de buurt van Rojales centrum en dicht bij voorzieningen.

2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-76123

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

115.000€

We zijn blij om u deze mooie 3 slaapkamers 2 badkamers, vrijstaande villa in Aeropuerto Road, op loopafstand van voorzieningen en bars Ciudad Quesada te presenteren. Ciudad Quesada is een klein juweeltje in de buurt van de prachtige steden zoals Alicante, Murcia, Cartagena en meer. Het is slechts...

76m2 Gebouwd · 116m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPD-92942

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

118.500€

TE KOOP en met veel plezier hebben we deze VRIJSTAANDE VILLA OP HET ZUIDENDE 'Jazmin'-niveau gelegen aan de Avenida Aeropuerto in de zeer populaire badplaats Ciudad Quesada. Deze mooie villa heeft drie slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer is apart en op de eerste verdieping...

88m2 Gebouwd · 144m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-32055

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

125.000€

Mooie vrijstaande villa met 3 slaapkamers te koop in Ciudad Quesada. Gelegen op slechts een paar minuten rijden van het centrum van Ciudad Quesada en een korte rit naar de golf van La Marquesa is dit een fantastische villa. Het pand profiteert ook van een grote opslagruimte in de onderbouw. De...

3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: LM-50519

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

129.000€

Kwaliteitswoning, vrijstaand, geheel geroneveerd, gedecoreerd en gemeubileerd in de gekende wijk Ciudad Quesada. Op loopafstand van de winkels, restaurant en bars en de golfbaan La Marquesa. Bovendien ook slechts 7 kilometer van de prachtige zandstranden van Guardamar del Segura. Een goede...

80m2 Gebouwd · 116m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-79304

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

135.000€

Fantastische vrijstaande villa met 3 slaapkamers te koop in Quesada, dicht bij de golf van La Marquesa. Onbevlekte voorwaarde overal op een groot perceel

71m2 Gebouwd · 265m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-83613

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Doña Pepa

139.000€

Deze woning heeft nog geen beschrijving op dit moment.
Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

91m2 Gebouwd · 200m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPG-66692

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

139.950€

Drie slaapkamers, 2 badkamers, half vrijstaande bungalow te koop in Ciudad Quesada, Spanje. Gelegen op een goed gepresenteerde gemeenschap met toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en prachtig onderhouden gemeenschappelijke tuinen. Deze woning heeft een goede grootte gemakkelijk te...

80m2 Gebouwd · 160m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-59091

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

139.995€

Een fantastische villa (met zelfstandig appartement) in Pueblo Lucero, ROJALES, op 10 minuten van de stranden van GUARDAMAR en TORREVIEJA. Deze GEMEUBILEERDE 109m2 VILLA is verdeeld over twee verdiepingen met zonnig dak van 18m2 SOLARIUM. Vanuit de privétuin en het terras van 75 m² met zon in de...

109m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-44923

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

139.995€

Deze mooie 2 slaapkamer, een badkamer vrijstaande villa wordt te koop aangeboden in uitstekende staat en is onderhouden met een zeer hoge standaard. Het pand is gelegen op een 249m2 perceel en is aangepast voor een goede buiten leefruimte. In de omgeving van deze accommodatie zijn volgroeide...

78m2 Gebouwd · 249m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-73660

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

144.950€

Half vrijstaande villa met 3 slaapkamers gelegen in Ciudad Quesada met een prachtig uitzicht.

78m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-51489

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

144.950€

Prachtig gepresenteerd half vrijstaande villa gelegen op een gewenste heuvel met een prachtig uitzicht op de zee in de verte. Het maakt deel uit van een kleine gemeenschap met slechts 28 woningen in een goed onderhouden tuin met een groot gemeenschappelijk zwembad met kinderbad ook. Slechts 20...

78m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Andere kosten die u moet betalen als u in Spanje bent

Afgezien van de hypotheek, zijn er andere kosten afkomstig van een eigendom die alle verhuurders moeten betalen.

De aankoop van woningen is in 2016 met 13,6% toegenomen volgens de INE-gegevens. Is het een indicatie dat we van de crisis zijn hersteld? Zijn de kopers dwaas wie willen verder dan hun middelen leven? Is de hypothecaire faciliteit geopend van de bank? De oorzaken, motieven en gevolgen van het besluit om meer dan 400.000 huizen te kopen in het afgelopen jaar zijn uiteenlopend.

Dit jaar zijn er ook mensen die huizen kopen en onroerend goed verkopen. Toekomstige huiseigenaren, in aanvulling op de prijs van de huis- of hypotheekvoorwaarden, indien wel, zullen ook andere kosten in verband met het huis moeten waarderen.

Gemeenschapsvergoedingen.

Dit zijn de uitgaven die zijn afgeleid van het gebruik en het onderhoud van gemeenschappelijke ruimten. Als uw huis deel uitmaakt van een gedeelde ruimte, is het meestal een flat, er zijn kosten die door elke eigenaar moeten worden geconfronteerd. Er zijn verschillende manieren om gemeenschapsuitgaven te beheren, maar het gebeurt meestal op maandelijkse basis.

De meest voorkomende kosten in een gemeenschap van buren zijn die van licht, water, verzekering en die voor kleine reparaties. Als in uw buurt een gemeenschap van eigenaren is samengesteld, zegt de Horizontale Eigendomswet in artikel 9.1 dat er 5% van het budget moet worden toegewezen aan contingencies.

Als het een kleine gemeenschap met weinig onderhoud is, is het misschien niet een belangrijk cijfer om huisvesting uit te sluiten. Er zijn echter gemeenschappen waar deze uitgaven 100 euro per maand kunnen overschrijden of zelfs hoger zijn dan 200 €. Deze cijfers komen meestal voor in gemeenschappen waar diensten worden toegevoegd (zwembad, sportvelden, centrale verwarming ...). In deze gevallen kan het bij de aankoopbeslissing een belangrijke rol spelen.

IBI.

De IBI is de eigendomsbelasting die elke gemeenteraad de eigenaren van appartementen, huizen, garages, gebouwen aanrekent ... Het is een belasting die in rekening wordt gebracht voor het feit dat een woning eigendom is.

Er zijn enkele uitzonderingen. Eigenschappen die IBI niet betalen, zijn die eigendom zijn van de staat, gemeenschappen of lokale entiteiten die bedoeld zijn om de veiligheid of het onderwijs te behouden. Er zijn ook andere uitzonderingen, maar voor een in het bijzonder, de wet in overweging genomen en dat kan IBI niet betalen, is om te wonen in een woning dat als historisch erfgoed is ingedeeld

De kosten zullen variëren afhankelijk van de stad en de kenmerken van het pand. Het is mogelijk om te weten wat de IBI van een woning de cadastre zal raadplegen. Dit is een jaarlijkse uitgave die een significant verschil kan maken van het ene gebouw naar het andere.

Onderhoudskosten.

Een woning waarin het leven is gemaakt, gaat onderhoud nodig hebben, maar voorzichtig is de eigenaar misschien. Het is handig om een schatting te maken van hoeveel deze uitgave elk jaar zal uitoefenen, om te zorgen voor een reservefonds om de woning in volledige staat te houden. Onnodig te zeggen, het onderhoud van een appartement van 60 vierkante meter zal niet hetzelfde zijn als die van een huis met tuin.

Trash rate.

Het vuilnispercentage is een belasting die afhankelijk is van de gemeenten en elk heeft zijn eigen tarieven. Deze kosten worden verantwoord door de inzameling van afval van huizen of gebouwen en het hele proces tot de verwijdering.

De kosten van het vuilnispercentage kunnen in het stadshuis of een buurman worden gevraagd. Het is ook belangrijk om te weten of het in gemeenschapsuitgaven is opgenomen.

Huisvestingsverzekering.

Het beveiligen van het onroerend goed waarin u gaat wonen betekent dat u onder onvoorziene omstandigheden wordt gedekt en extra kosten vermijdt die een maandelijks of zelfs jaarlijks budget vernietigen. Het kennen van de huisverzekeringsprijs voor de aankoop is zo simpel als het aanvragen van een citaat van een verzekeraar. Er kan voldoende verschil zijn tussen verzekeraars en heggen, dus het zou geen pijn hebben om verschillende opties in verschillende bedrijven te vragen.

Als het een vloer is, zorg ervoor dat u niet betaalt voor dekkingen die reeds de verzekering van de buurt gemeenschap bestrijken.

Complete Spanish Property, Alicante makelaars.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouw of een wederverkoop, kunt u contact opnemen met Complete Spaanse Woning. Wij helpen u graag met alles wat u nodig heeft. Wij bieden een individueel en persoonlijk service doorheen het aankoopproces, van het eerste bezoek van de woningen tot en met voltooiing en we hebben ook een geweldige after sales service.

Complete Spaanse Eigendom biedt een ontspannen uitkijk op de Spaanse vastgoedmarkt, om een aangename ervaring voor al onze klanten te verzekeren. Wij zijn gepassioneerd over Spanje en onroerend goed en deze passie, samen met onze integriteit en klantenservice, laten ons toe om onze verwachtingen te vervullen.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning