Association of International Property Professionals

Alicante Makelaars

gevonden 251 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-59797

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · La Marquesa Golf

99.950€

Een populaire en aantrekkelijke villa met grote tuin, carport, verschillende terrassen en een prachtig uitzicht. De woning ligt dicht bij het commerciële centrum met bars, restaurants, supermarkt en het dorp Rojales. Voor degenen die graag golf spelen, kan de golfbaan - met clubhuis - op korte...

65m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-94790

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

112.000€

3 slaapkamers en 2 badkamers vrijstaande woning met een gemeenschappelijk zwembad gelegen in Ciudad Quesada.

100m2 Gebouwd · 120m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-84166

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

117.500€

Prachtige villa te koop in Ciudad Quesada, waar u alle diensten kunt vinden zoals bars, restaurants, supermarkten, winkels, apotheken, banken, medisch centrum en nog veel meer. Dit huis heeft een grote woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. Het huis is zeer ruim, alle nieuwe afwerkingen...

80m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-68478

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

119.000€

Een vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Quesada. Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, is dit een geweldige investeringsmogelijkheid. Het aanbieden van drie slaapkamers, twee badkamers, woon / eetkamer en keuken, wordt het pand gemeubileerd verkocht en heeft...

100m2 Gebouwd · 200m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-20652

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

125.000€

Dit is een uitstekende investeringskans. Deze mooie vrijstaande bungalowvilla met 2 slaapkamers, 2 badkamers (inclusief een en-suite) ligt in La Marquesa Golf in Ciudad Quesada. Het is met trots in uitstekende staat gehouden door de huidige eigenaren, maar moet nu worden bijgewerkt en opnieuw...

87m2 Gebouwd · 240m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-32055

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

125.000€

Mooie vrijstaande villa met 3 slaapkamers te koop in Ciudad Quesada. Gelegen op slechts een paar minuten rijden van het centrum van Ciudad Quesada en een korte rit naar de golf van La Marquesa is dit een fantastische villa. Het pand profiteert ook van een grote opslagruimte in de onderbouw. De...

3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-16508

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

125.000€

We zijn blij om dit mooie vrijstaande huis, gelegen in Ciudad Quesada, te presenteren. De villa is verdeeld in 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een aparte keuken. Ciudad Quesada is een populair gebied waar veel mensen het hele jaar door wonen. Dit gebied biedt een grote...

2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-44860

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · La Marquesa Golf

129.999€

Mooi gepresenteerd vrijstaande villa op een ruim perceel van 202m2 met gemeenschappelijk zwembad dichtbij. U betreedt de woning via een glazen terras en in de mooie grote woon / eetkamer met airconditioning met een volledig ingerichte keuken die leidt. Er zijn twee slaapkamers, een met en-suite...

62m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-72984

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

129.999€

.

62m2 Gebouwd · 202m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Andere kosten die u moet betalen als u in Spanje bent

Afgezien van de hypotheek, zijn er andere kosten afkomstig van een eigendom die alle verhuurders moeten betalen.

De aankoop van woningen is in 2016 met 13,6% toegenomen volgens de INE-gegevens. Is het een indicatie dat we van de crisis zijn hersteld? Zijn de kopers dwaas wie willen verder dan hun middelen leven? Is de hypothecaire faciliteit geopend van de bank? De oorzaken, motieven en gevolgen van het besluit om meer dan 400.000 huizen te kopen in het afgelopen jaar zijn uiteenlopend.

Dit jaar zijn er ook mensen die huizen kopen en onroerend goed verkopen. Toekomstige huiseigenaren, in aanvulling op de prijs van de huis- of hypotheekvoorwaarden, indien wel, zullen ook andere kosten in verband met het huis moeten waarderen.

Gemeenschapsvergoedingen.

Dit zijn de uitgaven die zijn afgeleid van het gebruik en het onderhoud van gemeenschappelijke ruimten. Als uw huis deel uitmaakt van een gedeelde ruimte, is het meestal een flat, er zijn kosten die door elke eigenaar moeten worden geconfronteerd. Er zijn verschillende manieren om gemeenschapsuitgaven te beheren, maar het gebeurt meestal op maandelijkse basis.

De meest voorkomende kosten in een gemeenschap van buren zijn die van licht, water, verzekering en die voor kleine reparaties. Als in uw buurt een gemeenschap van eigenaren is samengesteld, zegt de Horizontale Eigendomswet in artikel 9.1 dat er 5% van het budget moet worden toegewezen aan contingencies.

Als het een kleine gemeenschap met weinig onderhoud is, is het misschien niet een belangrijk cijfer om huisvesting uit te sluiten. Er zijn echter gemeenschappen waar deze uitgaven 100 euro per maand kunnen overschrijden of zelfs hoger zijn dan 200 €. Deze cijfers komen meestal voor in gemeenschappen waar diensten worden toegevoegd (zwembad, sportvelden, centrale verwarming ...). In deze gevallen kan het bij de aankoopbeslissing een belangrijke rol spelen.

IBI.

De IBI is de eigendomsbelasting die elke gemeenteraad de eigenaren van appartementen, huizen, garages, gebouwen aanrekent ... Het is een belasting die in rekening wordt gebracht voor het feit dat een woning eigendom is.

Er zijn enkele uitzonderingen. Eigenschappen die IBI niet betalen, zijn die eigendom zijn van de staat, gemeenschappen of lokale entiteiten die bedoeld zijn om de veiligheid of het onderwijs te behouden. Er zijn ook andere uitzonderingen, maar voor een in het bijzonder, de wet in overweging genomen en dat kan IBI niet betalen, is om te wonen in een woning dat als historisch erfgoed is ingedeeld

De kosten zullen variëren afhankelijk van de stad en de kenmerken van het pand. Het is mogelijk om te weten wat de IBI van een woning de cadastre zal raadplegen. Dit is een jaarlijkse uitgave die een significant verschil kan maken van het ene gebouw naar het andere.

Onderhoudskosten.

Een woning waarin het leven is gemaakt, gaat onderhoud nodig hebben, maar voorzichtig is de eigenaar misschien. Het is handig om een schatting te maken van hoeveel deze uitgave elk jaar zal uitoefenen, om te zorgen voor een reservefonds om de woning in volledige staat te houden. Onnodig te zeggen, het onderhoud van een appartement van 60 vierkante meter zal niet hetzelfde zijn als die van een huis met tuin.

Trash rate.

Het vuilnispercentage is een belasting die afhankelijk is van de gemeenten en elk heeft zijn eigen tarieven. Deze kosten worden verantwoord door de inzameling van afval van huizen of gebouwen en het hele proces tot de verwijdering.

De kosten van het vuilnispercentage kunnen in het stadshuis of een buurman worden gevraagd. Het is ook belangrijk om te weten of het in gemeenschapsuitgaven is opgenomen.

Huisvestingsverzekering.

Het beveiligen van het onroerend goed waarin u gaat wonen betekent dat u onder onvoorziene omstandigheden wordt gedekt en extra kosten vermijdt die een maandelijks of zelfs jaarlijks budget vernietigen. Het kennen van de huisverzekeringsprijs voor de aankoop is zo simpel als het aanvragen van een citaat van een verzekeraar. Er kan voldoende verschil zijn tussen verzekeraars en heggen, dus het zou geen pijn hebben om verschillende opties in verschillende bedrijven te vragen.

Als het een vloer is, zorg ervoor dat u niet betaalt voor dekkingen die reeds de verzekering van de buurt gemeenschap bestrijken.

Complete Spanish Property, Alicante makelaars.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouw of een wederverkoop, kunt u contact opnemen met Complete Spaanse Woning. Wij helpen u graag met alles wat u nodig heeft. Wij bieden een individueel en persoonlijk service doorheen het aankoopproces, van het eerste bezoek van de woningen tot en met voltooiing en we hebben ook een geweldige after sales service.

Complete Spaanse Eigendom biedt een ontspannen uitkijk op de Spaanse vastgoedmarkt, om een aangename ervaring voor al onze klanten te verzekeren. Wij zijn gepassioneerd over Spanje en onroerend goed en deze passie, samen met onze integriteit en klantenservice, laten ons toe om onze verwachtingen te vervullen.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning