Costa Blanca Onroerend goed te koop

De Spaanse huizenmarkt zal sterk overwinnen van de 'brexit'

. De Spaanse vastgoedmarkt zal sterk blijven, ondanks het 'ja' van de Britten bij het verlaten van het Verenigd Koninkrijk van de Europese Unie (EU) burgers

Residentiële vraag in Spanje zal groeien tot meer dan 470.000 huizen in 2017, 15% meer dan in 2015, en de prijs zal jaarlijks toenemen tussen de 3% en 5% in de komende twee jaar.

De stemming in het voordeel van brexit zichzelf geen afbreuk aan het kopen van huizen aan de kust van de Britse burgers, maar niet genoeg om verzwaren van de groei van de vraag.

De depreciatie van het pond, die de kosten van onroerend goed, en andere factoren die de aankoop ontmoedigen toeneemt, de onzekerheid over de toegang tot gezondheidszorg en de pensioenen, verminderde vraag naar Britse vakantiehuis in Spanje .

Maar de brexit niet een onoverkomelijk obstakel voor de vastgoedsector zijn. Kopers UK goed voor 21% van de buitenlandse vraag, maar er is geen reden om te geloven dat de burgers niet blijven kopen in Spanje, vooral omdat het een van de veiligste landen in de hele Middellandse Zee als gevolg van instabiliteit in het Midden-Oosten.

De aankopen door niet-ingezetenen gestaag sinds 2010 toegenomen, tot een stijging van 24% in het eerste kwartaal van 2016. Ook lagere vraag naar luxe woningen in Londen, als gevolg van brexit, kunt u een deel van de investering buitenlandse uitwijken naar onze land.

groeivooruitzichten

Beleggers zijn wedden op de aankoop van onroerend goed activa in locaties "prime" en geconsolideerd gebieden, waar nieuwe woningen het aanbod is beperkt. Nastreven profiteren van een stijging van de prijzen, als gevolg van de lagere aanvoer. Ze verwachten ook een rendement van meer dan 3% over een horizon van drie tot vijf jaar te genereren, volgens Property Rapport Juli door Bankinter.

een jaarlijkse stijging van tussen de 3% en 5% in de prijs van woningen dek. Deze stijging zal worden gedreven door een opleving van de residentiële vraag, die het volume van 470.000 woningen tegen het einde van 2017, 15% meer dan in 2015 en 5% meer dan de ramingen voor 2016 kan overschrijden.

Bovendien was de promotor activiteit geactiveerd als gevolg van een sterke groei van de bouwvergunningen en het verminderen van voorraad tot 500.000 woningen.

De Spaanse vastgoedmarkt leeft zijn beste dagen sinds de economische crisis begon. In het eerste halfjaar steeg de omzet met 16,4% in cumulatieve termen, als uitgangspunt de gegevens van het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE).

Deze stijging van de verkoop van dranken, in het bijzonder de overdracht van de gebruikte woningen, die in juni met 24% gestegen en vertegenwoordigen 82,1% van de verkoop van appartementen in Spanje. Terwijl de verkoop van nieuwe woningen groeit in een veel lager tarief van 2% in de zesde maand van het jaar.

. Compleet Spaanse woning, Costa Blanca te koop

Of u nu op zoek zijn naar een nieuw te bouwen pand of een verkoop, contact Compleet Spaanse woning . Wij helpen u graag met alles wat je nodig hebt. Wij bieden een individuele en persoonlijke service tijdens het koopproces, vanaf het eerste bezoek van de woningen tot aan de oplevering en we hebben ook een goede after sales service.

Compleet Spaanse woning zorgt voor een ontspannen kijk op de Spaanse vastgoedmarkt, een plezierige ervaring voor al onze client's verzekeren. We zijn ongeveer Spanje en onroerend goed en deze passie samen met onze integriteit en klantenservice stellen ons in staat om onze client's verwachtingen te voldoen gepassioneerd.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning