Costa Blanca Zuid-gids

Complete Spanish property voor woningen te koop aan de Costa Blanca Zuid

De hoofdstad van de regio Alicante is een prachtige stad en heeft een grote jachthaven, mooie stranden, het kasteel van Santa Barbara,en zijn beroemde oude stad met kleine en smalle straatjes met velen tapas bars en winkels. Er zijn een aantal prachtige winkels in Alicante stad met tal van plaza's en commerciële winkelcentrums evenals het belangrijkste gebied van de stad, welke elke dag bruist de boulevard. De boulevard is een prachtig gebied om te wandelen tussen de local's met een aantal mooie bomen en palm bomen langs de promenade.

Zie uw toekomstige woning te koop in Costa Blanca Zuid

Landinwaarts vanaf Alicante (Spanje) de de hoofdweg naar Madrid, in dit gebied zijn vele oude stadjes en dorpen vele kastelen gevestigd op heuvels zoals Sax, Villena, Elda, Novelda, Petrer evenals Monovar, Monforte del Cid, Aspe, Yecla, Caudette en Jumilla.

Ten zuiden van Alicante zijn een aantal van de kust badplaatsen. Los Arenales del Sol, Gran Alacant en Santa Pola met kilometers aan goede zandstranden, U kunt van Santa Pola met de veerboot naar het kleine eiland Tabarca ooit gebruikt door piraten. Tabarca is dit een goede plek voor wat snorkelen. De massale zoutmeer ligt ten zuiden van Santa Pola (Salinas de Santa Pola).

La Marina, Guardamar del Segura en La Mata zijn ten zuiden van Santa Pola en allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf de N332 kustweg. In dit gebied net landinwaarts zijn de golfbanen van La Marquesa en La Finca, die dicht bij de steden van Formentera del Segura, Benijofar, Daya Nueva, Daya Vieja en Rojales met zijn unieke grote woningen en Ciudad Quesada een moderne stad pas in 1972 gebouwd zijn .

Huizen te koop in Costa Blanca ZuidHuizen te koop in Costa Blanca ZuidHuizen te koop in Costa Blanca Zuid

Huizen te koop in Costa Blanca Zuid

Verder landinwaarts zijn de steden van, zoals Elche die beroemd is om zijn vele palmbomen, Orihuela, Crevillente (die beroemd is voor het maken van tapijten), Albatera, Almoradi, Callosa de Segura, Catral, Dolores, Algorfa, Benejuzar en nog veel meer traditionele Spaanse steden en dorpen om te verkennen en te genieten.

Ten zuiden van Torrevieja zijn meer kust gebieden te verkennen, zoals Los Altos, Punta Prima, Playa Flamenca, Villamartin, La Zenia, Cabo Roig, Dehesa de Campoamor en Mil Palmeras. Elk van hen hebben veel voorzieningen, mooie stranden en in de nabijheid van elkaar. De stad van Pilar de la Horadada is enigszins op weg van de kust, maar er zijn stranden van Torre de la Horadada en El Mojon.

We hopen dat deze informatie op uw interesse, en vergeet niet dat wij van complete Spanish property u graag begeleiden in uw zoektoch naar de perfecte omgeving en perfecte woning aan de Costa Blanca zuid,

Vind uw droomhuis aan de Middellandse Zee!

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2022 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning