Costa Calida Appartementen te koop

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-47057

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Lo Pagan · Lo Pagán, Alicante, Spain

267.000€

Lo Pagan - Dit fantastische appartement op de 1e verdieping ligt op loopafstand van de stranden van Lo Pagán en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woon- / eetkamer en een volledig ingerichte keuken. Het pand profiteert van air conditoning, komt volledig gemeubileerd, gemeenschappelijke bar en BBQ, en een eigen parkeerplaats. Het pand...

3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


1

Hoe is de Britse homebuyer aan de Costa Calida

In dit artikel is het profiel van de koper van de Britse huizenmarkt ontleden we, de belangrijkste buitenlandse investeerder van de Spaanse residentiële sector volgens de statistieken .

We hebben nauwelijks om de Europese geschiedenis te herzien om te weten dat de Britten hebben een lange relatie met Spanje. In de negentiende eeuw wekte de Iberisch schiereiland belangstelling van de Britse adel en burgerij liefhebber van de jacht en de natuur te vinden in Spanje de ervaringen die hij zocht, met name op het gebied van de Aragonese Pyreneeën. Maar het was pas in de jaren '60, die al in de twintigste eeuw, toen ze in Spanje wat ze is op zoek naar meer: de combinatie van zon en strand.

Hun huidige voorkeuren .

Hoewel de nabijheid van de kust en het klimaat is een factor waarmee rekening moet worden gehouden met de Britse homebuyer vandaag ziet er niet alleen voor appartementen of huizen in de voorkant van het strand, maar het heeft de voorkeur dat ze een omgeving en diensten van hoge kwaliteit zoals winkels, recreatiegebieden en golfbanen.

. Het profiel van de Britse thuis koper

In termen van haar profiel, de typisch Britse koper is meer dan 45 jaar oud, en is onderdeel van een gezin waarin een van zijn leden heeft een stabiele werkgelegenheid. Bovendien, in de meeste gevallen, vraagt meestal voor 100% financiering van de aankoopprijs.

In aanvulling op de prijs, als een eerste variabele, kopers ook rekening worden gehouden, op basis van hun budget, het milieu en de typologie van het huis, wordt meer geëist door dit soort koper de eengezinswoning en hand meestal de tweede plaats met tussen A 55% en 60% van de heerschappij tegen de behuizing om het merk nieuw.

Complete Spaanse woning helpt internationale kopers te vinden in Costa Calida appartementen te koop.

Binnen Compleet Spaanse woning moedigen wij onze klanten om een kijkje op onze nieuwe huizen te koop in Costa Calida te nemen als je wilt om een perfect huis om de beste te leven, omringd door een klimaat en idyllische omgeving in de catalogus van volledige Spaanse villa u 'te genieten ll ontdek hoe eenvoudig het kan worden om het huis van uw dromen.

En we hebben eigenschappen voor de verkoop van alle soorten. Van koopjes voor wederverkoop huisvestingsplan, turnkey of gloednieuw. In ieder geval, je zal altijd in onze makelaar aan de Costa Calida appartementen te koop van de hoogste kwaliteit en uitstekende voorwaarden voor onderhoud en het behoud, of met een afwerking en design.

Welkom bij Complete Spanish Property
Makelaars aan deCosta Blanca en Costa Calida

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning