Costa Calida Herenhuizen te koop

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPC-97224

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

159.000€

* RECENT VERLAAGD! * Bungalow te koop in Los Narejos / Los Alcazares. 2 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan 1 en suite) Grote woonkamer / eetkamer met prachtige houtkachel Extra lounge / eetkamer aan de voorzijde van het pand Goed uitgeruste keuken met alle witgoed inbegrepen Terras voor buiten...

2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-78988

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

165.000€

Nieuwe aanbieding in Los Alcázares, Murcia, bestaande uit 4 slaapkamers - 3 op de eerste verdieping en de andere op de begane grond - en 2 badkamers - één op elke verdieping -, woon- / eetkamer en een volledig ingerichte keuken met toegang tot een bijkeuken en open terras. De hoofdslaapkamer op...

104m2 Gebouwd · 126m2 Grondstuk · 4 Slaapkamers · 2 Badkamers ·

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Wat is het profiel van buitenlandse burgers op zoek naar tweede huis in Spanje

Volgens de officiële statistieken 20% van de transacties van koop en verkoop van woningen in Spanje worden uitgevoerd door buitenlandse burgers uitgevoerd. Welke landen komen ze vandaan? Wat is het profiel van deze kopers? In dit bericht leggen we het aan jou.

Tijdens de eerste helft van 2016, de historische record van huis te kopen en verkoop transacties werd overtroffen door buitenlanders met 43.519. Maar, hoe deze kopers?

Er zijn een aantal overwegingen die algemeen. Bijvoorbeeld: de buitenlandse koper graag huizen van relatief grote omvang te kopen. Meer dan 80% van de aankoop en verkoop transacties worden meestal aan woningen, variërend in grootte van 80 tot meer dan 100 m2 uitgevoerd. Voor kleine flats van 50 of meer vierkante meters representeren een percentage van transacties minder dan 10% van de markt.

Echter, het profiel en de voorkeuren van elke koper variëren naar gelang van de nationaliteit. In dit bericht leggen we ze aan u voor.

British

De vraag naar Britten bestaat uit gepensioneerden, van middelbare leeftijd gepensioneerden, getrouwd, sommige met kinderen en kleinkinderen, een hoge mate van professionalisering en het gemiddelde jaarinkomen van € 36.000. Deze eisen aangename klimaat, goede service, kwaliteit van leven, en een optimale lucht verbindingen die ze in een gevoel van verbondenheid te houden met hun geliefden en vrienden.

Frans

Deze eis bestaat uit mensen van gemiddelde leeftijd tussen de 45 en 55 jaar oud, gepensioneerd, met gezinnen vormde hoog opleidingsniveau en met een inkomen dat zijn ongeveer 40.000 euro per jaar. Op dezelfde manier worden ze aangetrokken door het klimaat, de sociaal-politieke stabiliteit, de service en de goede verbindingen met hun land.

Duitsers

Nogmaals, echtparen, van een iets jongere leeftijd dan de vorige, zijn in de orde van 40 jaar, met kinderen, hoge scholing en inkomen, en worden vooral gemotiveerd door het klimaat, gastronomie en veiligheid die Spanje biedt voor de aankoop van een tweede huis.

Scandinaviërs

Scandinavian huwelijken zijn meestal de meest wenselijke door de verkopers van flats, deze zijn opgebouwd uit mensen van middelbare leeftijd (50-55 jaar). Ze hebben over het algemeen hoger onderwijs en het gemiddelde inkomen dat stijgt tot € 90.000 per jaar. Meer dan enige andere nationaliteit, waarderen ze de zon en de kwaliteit van de stranden.

Belgen

Ze zijn vergelijkbaar in karakter aan de Scandinaviërs. Ze worden voornamelijk opgebouwd uit echtparen met kinderen in de leeftijd van vijftig, hoge professionalisering en inkomen van ten minste € 60.000 per jaar. Ze zoeken naar klimaten van zon, strand; En zijn zeer geïnteresseerd in golfbanen, zodat de Costa Calida, met zijn traditionele en uitstekende faciliteiten, voldoet aan hun smaak en voorkeuren.

Complete Spaanse woning helpt bij het vinden in Costa Calida appartementen te koop.

Of u Britisth, Frans of Scandinavische waren moet u weten dat in alle Spaanse woning, zijn wij ervan overtuigd elke cliënt moet worden behandeld precies zoals dat, als individu, zodat elke aanvraag krijgt een eigen persoonlijke touch en verschillende relatie met het bedrijf hebben.

Voor veel mensen, konden ze in het buitenland te kopen voor de eerste keer en dus het is van vitaal belang dat we een uitgebreide kennis van de Spaanse markt en de regio van de Costa Calida om eventuele problemen te verlichten hebben opgedaan.

Als u denkt over het kopen in Costa Calida appartementen te koop of een andere vorm van onroerend goed, neem dan contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning