Costa Calida Herenhuizen te koop

Wat is het profiel van buitenlandse burgers op zoek naar tweede huis in Spanje

Volgens de officiële statistieken 20% van de transacties van koop en verkoop van woningen in Spanje worden uitgevoerd door buitenlandse burgers uitgevoerd. Welke landen komen ze vandaan? Wat is het profiel van deze kopers? In dit bericht leggen we het aan jou.

Tijdens de eerste helft van 2016, de historische record van huis te kopen en verkoop transacties werd overtroffen door buitenlanders met 43.519. Maar, hoe deze kopers?

Er zijn een aantal overwegingen die algemeen. Bijvoorbeeld: de buitenlandse koper graag huizen van relatief grote omvang te kopen. Meer dan 80% van de aankoop en verkoop transacties worden meestal aan woningen, variërend in grootte van 80 tot meer dan 100 m2 uitgevoerd. Voor kleine flats van 50 of meer vierkante meters representeren een percentage van transacties minder dan 10% van de markt.

Echter, het profiel en de voorkeuren van elke koper variëren naar gelang van de nationaliteit. In dit bericht leggen we ze aan u voor.

British

De vraag naar Britten bestaat uit gepensioneerden, van middelbare leeftijd gepensioneerden, getrouwd, sommige met kinderen en kleinkinderen, een hoge mate van professionalisering en het gemiddelde jaarinkomen van € 36.000. Deze eisen aangename klimaat, goede service, kwaliteit van leven, en een optimale lucht verbindingen die ze in een gevoel van verbondenheid te houden met hun geliefden en vrienden.

Frans

Deze eis bestaat uit mensen van gemiddelde leeftijd tussen de 45 en 55 jaar oud, gepensioneerd, met gezinnen vormde hoog opleidingsniveau en met een inkomen dat zijn ongeveer 40.000 euro per jaar. Op dezelfde manier worden ze aangetrokken door het klimaat, de sociaal-politieke stabiliteit, de service en de goede verbindingen met hun land.

Duitsers

Nogmaals, echtparen, van een iets jongere leeftijd dan de vorige, zijn in de orde van 40 jaar, met kinderen, hoge scholing en inkomen, en worden vooral gemotiveerd door het klimaat, gastronomie en veiligheid die Spanje biedt voor de aankoop van een tweede huis.

Scandinaviërs

Scandinavian huwelijken zijn meestal de meest wenselijke door de verkopers van flats, deze zijn opgebouwd uit mensen van middelbare leeftijd (50-55 jaar). Ze hebben over het algemeen hoger onderwijs en het gemiddelde inkomen dat stijgt tot € 90.000 per jaar. Meer dan enige andere nationaliteit, waarderen ze de zon en de kwaliteit van de stranden.

Belgen

Ze zijn vergelijkbaar in karakter aan de Scandinaviërs. Ze worden voornamelijk opgebouwd uit echtparen met kinderen in de leeftijd van vijftig, hoge professionalisering en inkomen van ten minste € 60.000 per jaar. Ze zoeken naar klimaten van zon, strand; En zijn zeer geïnteresseerd in golfbanen, zodat de Costa Calida, met zijn traditionele en uitstekende faciliteiten, voldoet aan hun smaak en voorkeuren.

Complete Spaanse woning helpt bij het vinden in Costa Calida appartementen te koop.

Of u Britisth, Frans of Scandinavische waren moet u weten dat in alle Spaanse woning, zijn wij ervan overtuigd elke cliënt moet worden behandeld precies zoals dat, als individu, zodat elke aanvraag krijgt een eigen persoonlijke touch en verschillende relatie met het bedrijf hebben.

Voor veel mensen, konden ze in het buitenland te kopen voor de eerste keer en dus het is van vitaal belang dat we een uitgebreide kennis van de Spaanse markt en de regio van de Costa Calida om eventuele problemen te verlichten hebben opgedaan.

Als u denkt over het kopen in Costa Calida appartementen te koop of een andere vorm van onroerend goed, neem dan contact met ons op.

gevonden 7 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPH-26117

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

78.000€

Deze prachtige bungalow ligt in de mooie omgeving van Los Narejos, in de buurt van Los Alcazares op slechts tien minuten lopen van het strand en vijf minuten rijden naar de luchthaven van Murcia. Alle lokale voorzieningen, bars, restaurants, winkels zijn dichtbij. De bungalow heeft een grote slaapkamer met inbouwkasten, een ingerichte...

1 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPH-98480

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

120.000€

Deze goed onderhouden 2 slaapkamer, 2 badkamer herenhuis is gelegen op een aantrekkelijke ontwikkeling, direct naast de indrukwekkende golfbaan van Roda en op slechts vijf minuten rijden naar de prachtige stranden. De woning bestaat uit een voortuin, die leidt naar de lounge / diner met een open keuken, een badkamer en de deur naar de...

80m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPH-17750

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

133.950€

Dit moderne herenhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers ligt in de prachtige badplaats Los Alcazares. De pittoreske stranden van de Mar Menor liggen op slechts 400 meter afstand en alle lokale voorzieningen, zoals winkels, bars en restaurants liggen op loopafstand. Kijken wordt sterk aanbevolen. De begane grond bestaat uit een ruime open woon-...

106m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPH-85269

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

159.000€

Verlaagd van € 230.000 tot € 159.000. Dit zeer goed gepresenteerde herenhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers ligt in het Lomas del Rame-gedeelte van Los Alcazares. De accommodatie beschikt over een patio aan de voor- en achterzijde en de patio aan de voorzijde op 2 verdiepingen en het lagere niveau met een verzonken jacuzzi. Op de begane grond...

111m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPC-84484

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

165.000€

Gelegen in een rustige maar centraal gelegen prachtige boulevard in Los Alcázares, deze accommodatie ligt op loopafstand van een breed scala aan bars en restaurants, winkels, bushalte en het strand. Het pand beschikt over een grote woonkamer die leidt naar een indrukwekkende keuken met een bijkeuken. Een gang leidt naar 2 slaapkamers, een...

139m2 Gebouwd · 4 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPH-21203

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

179.950€

Een herenhuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer in de badplaats Los Alcazares. De pittoreske Blauwe Vlag-stranden van de Mar Menor en alle lokale voorzieningen, zoals winkels, bars en restaurants liggen op loopafstand. Deze eigenschap bestaat uit een open woon / eetkamer, gesloten keuken met toegang tot de achterste bijkeuken, drie slaapkamers...

85m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPC-40103

Rijtjes huis · Resale · Costa Calida · Los Alcazares

180.000€

Gelegen in een rustige straat in het gewilde gebied Los Narejos, Los Alcázares, ligt dit goed gepresenteerde hoekherenhuis in een aantrekkelijke urbanisatie met gemeenschappelijk zwembad. Op de begane grond is er een ruime woonkamer, een badkamer met douche, een slaapkamer met tweepersoonsbed en de keuken met directe toegang tot een...

125m2 Gebouwd · 142m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


1

Uw woning expert
aan de Costa Blanca & Costa Calida

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacywaar ligt de woning