Gids Costa Calida

Huizen te koop aan de Costa Calida, Murcia | Murcia woningen

Invoering

De Costa Calida, Murcia, is een van de betere plaatsen in Spanje waar u een woning kunt kopen. Wij bieden u de beste informatie over de regio hier, en we nodigen u uit om ons aanbod te bekijken.

Costa Calida, wat "warme kust" betekend is een prachtig 250 km kustlijn in de provincie Murcia. Het is een gebied van contrasten met gebieden die past bij mensen op zoek naar een rustig toevluchtsoord voor hun pensioen, maar ook drukke resorts heeft. Wij bieden u ongelooflijke appartementen, villa's of herenhuizen

Zienieuwbouw en wederverkoop eigenschappen aan de Costa Calida

De omgeving en het klimaat

De Costa Calida is genoemd naar het microklimaat dat warme temperaturen het hele jaar door (met een gemiddelde van 28 ° C in de zomer en zelden onder de 15 ° C in de winter) en zeer weinig neerslag van ongeveer 34cm per jaar geeft.

Een zeer vruchtbare regio wordt gekenmerkt door oleanders, stekelig peren en wilde dwerg palmen, het gebied mengt drukke steden met bruisende resorts en oude vissersdorpjes.

Belangrijke Steden en Resorts

Huizen te koop in Costa Calida, Murcia Mar Menor - Uniek en mooi, de Mar Menor (kleine zee) is Europa's grootste zoutwater lagune, gescheiden van de Middellandse Zee door een natuurlijke golfbreker bekend staat als La Manga Strip, waar veel van de resorts in het gebied zijn gebaseerd.

Verspreid langs de 73 kilometer van Mar Menor kustlijn zijn tal van kleine steden en dorpen, San Pedro del Pinatar, Los Alcazares, Los Narejos, Islas Menores, Mar de Cristal en Playa Honda, met mijl na mijl van zachte promenade stranden met tal van bars en restaurants voor elke smaak en budget.

Dankzij de 320 dagen zon per jaar en ondiep, mirror-kalme wateren, de lagune met zijn stranden 'Blauwe Vlag' en de witte stranden maken het ideaal voor gezinsvakanties en diegenen die geïnteresseerd zijn in het zeilen, duiken en waterskiën.

Zelfs in de hoogte van het seizoen, de stranden 'verpakt' of claustrofobisch krijgen nooit.

De baai Mar Menor is ook beroemd om haar natuurlijke modderbad die is befaamd om speciale helende eigenschappen voor mensen met reumatische artritis of problemen hebben. Amandelbomen, palmen en windmolens maken het plaatje compleet, toe te voegen aan de schoonheid van het landschap van dit gebied.

Cartagena - bijna 2300 jaar geleden opgericht, Cartagena heeft een erfenis te evenaren die van een Europese stad.

De laatste Moorse bolwerk in Spanje, is het gebied vol met fascinerende geschiedenis en architectuur, waaronder een 13e eeuwse kerk waarvan de resten staan op de trappen van een Romeins theater dat dateert uit de 1e eeuw voor Christus en is één van de belangrijkste archeologische sites in Spanje.

Het was vanuit Cartagena, dat Hannibal vertrok met zijn olifanten de Alpen over te steken een evenement gevierd ieder jaar in september met een groot Romeins festival verspreid over twee weken.

Nog steeds een belangrijke marinehaven, het was hier dat de 's werelds eerste onderzeeboot werd geboren in 1884 en nu weergegeven op de stad voorzijde voor iedereen te zien.

Afgezien van de historische schatten, Cartagena biedt een actieve commerciële leven, een rijke cultuur, een breed scala aan recreatieve activiteiten en uitstekende keuken kenmerkt zich door lokaal gevangen vis en uitstekende groenten en fruit.

Murcia - de perfecte plek om een echte inzicht in het dagelijkse Spaanse leven te krijgen, Murcia is gezegend met een rijke erfenis van de kunst en contrasterende culturen. Carthagers, Feniciërs, Grieken, Romeinen en Moren hebben allemaal hun stempel gedrukt op het prachtige lokale landschap.

Opgericht in rond 831 na Christus door de Moren in het midden van de rivier Segura Vallei, kan het belang van de stad door de jaren heen te zien in de vele prachtige kathedralen, paleizen en andere openbare gebouwen in de buurt van de vele smalle straatjes.

Murcia is een geweldige bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in extreme sporten, ook met speleologie, wildwater kanoën, grot-duiken, diepzeeduiken, paragliding en deltavliegen allemaal beschikbaar.

Evenals grote winkels, zullen fijnproevers genieten van de enorme keuze aan tapas bars te vinden in de slaperige pleinen van Murcia evenals meer formele restaurants van de stad.

We hopen dat de eerdere informatie zal interessant zijn voor jou. Vergeet niet dat wij een groot scala aan huizen te koop in Costa Calida, Murcia. Geniet van de mediterrane manier van leven in je eigen huis aan de kust.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2022 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning