Woningen te koop in Cabo Roig

gevonden 127 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSP02620

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

75.000€

Gelegen in de Playa Golf II ontwikkeling in Lomas de Cabo Roig, is dit op het zuiden gelegen appartement met twee slaapkamers. Met een open aspect heeft de woning een voortuin, die is grind en een goede groot voorterras. aan de achterzijde van het pand is nog een kleine tuin met een poort naar het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen....

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSP02644

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

79.995€

Gelegen op een rustige locatie, maar op loopafstand van voorzieningen, is dit appartement op de eerste verdieping gelegen in Lomas de Cabo Roig. Het appartement heeft een ruim terras aan de voorzijde, met veel zon die de woning binnenkomt. Binnen biedt het pand kort twee slaapkamers, een badkamer, woon / eetkamer, keuken en bijkeuken. Het...

65m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPE-15134

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig · Lomas De Cabo Roig

82.000€

Prachtig appartement met 2 slaapkamers, 1 badkamer op de begane grond, gelegen in Lomas de Cabo Roig. Met een ruime woon- / eetkamer met openslaande deuren naar het grote zonneterras. Vanaf de achterzijde van de woonkamer komt u in de ingerichte keuken die ook toegang heeft tot de bijkeuken. Beide slaapkamers hebben inbouwkasten met...

72m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPE-52701

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

87.000€

Goed gepresenteerd 2 slaapkamer 1 badkamer appartement op de Cabo Roig strip met aparte keuken, marmeren vloeren, balkon en PVCu dubbele beglazing. Dit gemeubileerde appartement ligt direct aan de Cabo Roig-strip met zijn volledige voorzieningen aan de voorkant en de stranden liggen op een paar minuten loopafstand.

70m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-18202

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig · Playa Golf

89.000€

Een op het zuiden gelegen 2 slaapkamers en 1 badkamer 1e etage appartement gelegen in Res. Playa Golf II, Lomas de Cabo Roig, Costa Blanca. Deze eigenschap wordt te koop aangeboden in goede staat, een deel gemeubileerd naar een hoge standaard en bestaat in het kort uit: - Lounge / eetkamer met warme en koude A / C, onafhankelijke volledig...

71m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPE-79351

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig · Lomas De Cabo Roig

89.500€

Een licht appartement op de 2e verdieping, gelegen in een rustige buurt van Lomas de Cabo Roig op slechts een paar honderd meter van het nieuwe commerciële centrum, bars, restaurants en een supermarkt. Op slechts 2 km van het zandstrand van Campoamor en de beroemde Cabo Roig-strip met een grote verscheidenheid aan nachtelijk entertainment en...

72m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-13837

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

89.500€

BEZET OF INVESTEER ........ Dit appartement in San Jose-stijl met 2 slaapkamers en 1 badkamer bevindt zich in de uiterst populaire wijk Lomas de Cabo Roig. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht en is bestemd voor permanente bewoning of de huurmarkt. Dit ruime appartement biedt een lounge eethoek die toegang biedt tot de aparte keuken en de...

70m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPE-63464

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

89.900€

Gelegenheid om dit onberispelijke appartement op de eerste verdieping te kopen (liften beschikbaar) in het populaire complex Playa Marina II in Cabo Roig. Het appartement is in uitstekende staat en is een fantastische huurinvestering. Bestaat uit 2 slaapkamers met inbouwkasten, een ruime woon / eetkamer met open keuken en een eigen balkon dat...

65m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPD-58270

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

94.950€

2 SLAAPKAMERS, 1 BADKAMER A / C BALKON ONDERGRONDSE PARKING RUIMTE MOOIE GEMEENSCHAPPELIJKE ZWEMBAD VOLLEDIG GEMEUBILEERDE CENTRALE LOCATIE DICHTBIJ STRAND EN VOORZIENINGEN

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


In de Costa Blanca Zuid vinden we een emblematische hoek geboren voor plezier en vrije tijd: Cabo Roig. In deze urbanisatie, die de cape wordt genoemd die zijn naam aan het gebied geeft, is Cala de la Caleta. Wij bieden u huizen te koop in Cabo Roig.

In deze spectaculaire omgeving is het belangrijk om de belangrijke Cabo Roig Marina Nautical Club te benadrukken, waar u de ligplaats van uw boot kunt huren of verschillende watersporten kunt beoefenen.

Daarnaast zijn in enkele kilometers andere Nautische Clubs met verschillende kenmerken te vinden, waarmee een compleet aanbod aan mogelijkheden op zee wordt voltooid.

De onovertroffen locatie aan zee is geen obstakel om te genieten van een onberispelijke communicatie met elk punt over de weg of de snelweg.


Woningen te koop in Cabo Roig, prachtige eigenschappen voor een spectaculaire omgeving

We hebben prachtige eigendommen te koop in Cabo Roig, een werkelijk spectaculaire omgeving, waar je ontspanning en sport kunt combineren.

Stelt u zich eens voor dat u op het gouden zand van Cala La Caleta rust terwijl u luistert naar het aangename gemurmel van de golven van de zee.

We kunnen u buitengewone appartementen aanbieden vanwaar u een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee hebt.

We geven u ook de kans om luxe villa's met een zwembad te kopen. Gelegen in een prachtige woonomgeving en omringd door een selecte wijk.

De villa's zijn gemaakt met verschillende ontwerpen. We bieden u een aantal moderne ontwerpen, andere in traditionele stijl, maar allemaal gebouwd met materialen van eerste kwaliteit.


Bezoek onze huizen te koop in Cabo Roig

Neem contact met ons op om onze panden te koop in Cabo Roig te bezoeken. Onze openingstijden zijn van maandag tot zondag. Neem contact met ons op en u zult verrast zijn door onze professionaliteit.

We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector voor meer dan tien jaar, die ons in staat stelt om u te adviseren over die kwesties die voortvloeien uit het proces van het kopen van uw huis.

Ons meertalige personeel stelt u in staat om in uw taal te spreken en precies te kunnen uitdrukken wat u nodig heeft voor uw nieuwe huis.

U kunt ons volgen op sociale netwerken of ons een e-mail sturen naar info@completespanishproperty.com en we zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, helpen wij u graag op onze kantoren in Elx, Carrer Gauss, 3 - C.P. 03203 (Alacant)

Als u ons telefonisch opbelt, zullen wij u hartelijk en in uw taal in het nummer antwoorden

0034 865 753 047.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning