Woningen te koop aan de Costa Blanca, Alicante | uw makelaar.

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-74185

Villa · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca · Villas San Luis

145.000€

Een op het oosten gelegen vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in Villas San Luis, Playa Flamenca, Costa Blanca. Virtuele weergave beschikbaar op dit terrein! Deze mooie woning wordt te koop aangeboden in goede staat, volledig gemeubileerd en bestaat in het kort...

3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2021 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning