Woningen te koop aan de Costa Blanca, Alicante | uw makelaar.

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-42569

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Villamartin · Los Dolses

159.995€

Een op het zuidoosten gelegen bungalow in Lola-stijl met 2 slaapkamers en 2 badkamers met een eigen solarium op het dak in Los Dolses, Villamartin, Costa Blanca Zuid. Deze mooie woning wordt te koop aangeboden in zeer goede staat, volledig gemeubileerd en bestaat zeer kort uit het volgende: -...

2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2023 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning