Engels Sprekende Makelaars Alicante

gevonden 4 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPK-53592

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Mil Palmeras

89.950€

Modern appartement op de bovenste verdieping met 2 slaapkamers en 1 badkamer op de bovenste verdieping in de populaire urbanisatie Rio Mar in Mil Palmeras. De accommodatie ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand en het belangrijkste plein en biedt een grote selectie aan bars en...

52m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: LM-13711

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Mil Palmeras

143.000€

Geweldig herenhuis met 3 slaapkamers en een groot buitenterras. Het huis bestaat uit twee verdiepingen, op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, de Amerikaanse keuken en de eerste badkamer. In het zilver erboven zijn de andere twee slaapkamers, een met de hoofdslaapkamer toegang tot...

80m2 Gebouwd · 132m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers ·

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-37261

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Mil Palmeras

215.000€

Fantastisch herenhuis in Mil Palmeras. De woning is volledig gerenoveerd en bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een grote woon-eetkamer, grote open keuken, 1 badkamer en berging. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, een van...

85m2 Gebouwd · 128m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-84418

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Mil Palmeras

550.000€

Modern appartement op de vierde verdieping met uitzicht op zee gelegen in Mil Palmeras, Orihuela Costa. De woning heeft 3 slaapkamers, open keuken, bijkeuken, 2 badkamers, 25m2 terras met uitzicht op zee, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Gelegen in een omheind complex met een...

86m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Mil Palmeras, Mil Palmeras
(6)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Kan ik zich veroorloven om een woning in Spanje te kopen?

Een van de meest voorkomende twijfels die opkomen als we kijken naar een huis te koop is of we het kunnen veroorloven.

Vele malen zijn we geblazen naar het oor dat het beter is om te kopen dan te huren, dat een huis huren waarin we het geld gooien. Echter, tijdens de economische crisis kwamen veel standaardwaarden op het oppervlak omdat veel huizenkopers boven hun middelen kochten.

Op dit moment is alles echter veranderd. Nu is er een vastgoedmarkt met veel meer redelijke prijzen, en bij sommige banken die nu geld lenen aan veel gunstiger voorwaarden. Als uw dilemma is om te kopen of niet te kopen, helpen wij u in dit artikel om te berekenen of u uw huis kunt betalen. Want dat is het belangrijkste. Dan is alles wat je besluit, aan jou toe.

Bereken je jaarlijks bruto inkomen en vermeerder het met vier.

Investeringen in een woning mogen niet hoger zijn dan het jaarlijkse bruto inkomen van een persoon (of een gezin) die overeenkomt met vier jaar. Dat wil zeggen, als u uw bruto jaarinkomen met vier vermeerdert, krijgt u de maximale prijs die u voor uw huis betaalt.

Niet meer dan 33% van uw inkomen uit de bank lenen.

Andere formules die vaak in het financiële systeem worden gebruikt, is de zogenaamde "30% Rule". Onder deze ongeschreven regel mag de totale schuldenlast van een persoon (of een gezin) niet meer bedragen dan 33% van hun inkomen. Dat wil zeggen dat de hypotheekvergoeding maximaal 30-33% van uw salaris / inkomen moet zijn.

In dit geval gaat het begrip schulden echter niet uitsluitend uit op de hypotheekrente, maar ook op de overige maandelijkse ontvangsten die we kunnen hebben voor andere leningen en kredieten. Dat wil zeggen, al onze leningen moeten maximaal 30-33% van ons inkomen uitmaken.

Probeer tenminste de 20% van de prijs van de woning op te slaan.

Experts adviseren om ten minste 20% van de prijs van het huis te garanderen als een garantie om te weten of we het kunnen veroorloven. Als u spaargeld hebt en tot 20% van de prijs van het huis kan betalen, berekenen deskundigen dat u de investering kunt aanpakken, zolang u ook voldoet aan de eerste twee eisen van dit artikel.

Complete Spanish Property zijn uw Engels sprekende makelaars in Alicante.

Bij Complete Spanish Property proberen we uw benadering van de Spaanse vastgoedmarkt zo vlotte mogelijk te maken. Ons advies is om te luisteren naar de behoeften en eisen die u mag hebben. Als u overweegt een woning te kopen op Orihuela Costa, Costa Blanca of Costa Calida, kijk uit onze portefeuille van eigenschappen. We zijn er zeker van dat we de woning hebben die u zoekt.

Neem contact op met Spaans onroerend goed en binnenkort geniet u van uw droomhuis op een prachtige plek om van het leven te genieten en te voelen energie en verjonging.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning