Herenhuizen te koop in Costa Blanca South

gevonden 49 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-61895

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Scandi Center

59.950€

Een zeldzame kans om deze bungalow met één slaapkamer in het Scandi-centrum in Ciudad Quesada te kopen. zwembad en aangelegde tuinen. Het Scandi-centrum biedt ook een unieke functie, u betaalt 95 € per maand, dit omvat water, elektriciteitsrekeningen, suma en de gemeenschapskosten, wat betekent...

32m2 Gebouwd · 1 Slaapkamers · 1 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-93536

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

79.950€

We zijn blij om deze mooie Bungalow met uitzicht op de zoutmeren in Ciudad Quesada te presenteren De eigenschap heeft een totale plot van 110 m2 met het voordeel van een mooi terras en kelder. De woonruimte is 77 m2 groot en verdeeld in 2 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en keuken. Het pand...

77m2 Gebouwd · 110m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers ·

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-64294

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

89.950€

Hier hebben we een prachtig pand in bungalowstijl te koop. Het pand maakt deel uit van een gevestigde gemeenschap met een groot omheind zwembad met veel zonnebadende gebieden. De woning bestaat uit: 2 slaapkamers, een ruime gezinsbadkamer, een keuken in Amerikaanse stijl en een open woon- /...

55m2 Gebouwd · 100m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-67908

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Pueblo Bravo

93.000€

Met genoegen presenteren wij u deze prachtige bungalow in Pueblo Bravo, Ciudad Quesada. De woning ligt op een niveau. Er is een badkamer die de twee slaapkamers scheidt. En een open keuken in de woonkamer. Wanneer u de woning betreedt, is er een front-terrase. Vanuit de keuken is er nog een...

51m2 Gebouwd · 95m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-88785

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

99.000€

We zijn blij om deze mooie en goed onderhouden Bungalow gelegen in Lo Marabú, Ciudad Quesada te presenteren. De woning heeft een totale bebouwde oppervlakte van 50 m2 verdeeld over 2 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten, 1 badkamer met douche, woonkamer en keuken. Er is ook een patio die...

50m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-94002

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

100.000€

We zijn verheugd dit prachtige herenhuis in het Lo Pepin-gebied van Ciudad Quesada te presenteren. U betreedt het pand via de voortuin, u heeft de lounge / eetkamer en aan de achterzijde heeft u de eerste slaapkamer, de keuken met een achterom deur naar de gemeenschappelijke ruimte en het...

76m2 Gebouwd · 23m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-12258

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Doña Pepa

102.000€

We zijn blij om u deze mooie herenhuis in de gewilde omgeving van doña pepa te presenteren, eigendom bestaat uit een woning met 2 slaapkamers en 1 badkamer, met een goktoilet naast de woonkamer. Op loopafstand van voorzieningen bars, hebben ook een prachtig zwembad. Bekijken is een must

80m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-53228

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Doña Pepa

105.000€

Herenhuis met 2 slaapkamers en 1 badkamer in fortuna-stijl met een gemeenschappelijk zwembad in Doña Pepa, Ciudad Quesada.

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-36716

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

109.950€

.

53m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-90152

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Doña Pepa

109.950€

Een geweldige kans om dit ruime Fortuna-modelhuis te kopen in een gated community met een prachtig gemeenschappelijk zwembad en een parkeerplaats. De ingang van de binnenplaats heeft een prachtige serre met glazen gordijnen, dus een gezellige woon / eetkamer met gastentoilet en een ruime...

80m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-83473

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

109.995€

We zijn blij om u deze geweldige woning aan te bieden voor een goede prijs. De perceelsgrootte is 150 vierkante meter met slechts een totaal van 4 slaapkamers en 3 badkamers; 1 bed en 2 badkamers boven en 3 slaapkamers en 1 badkamer beneden in de onderbouw. De accommodatie heeft een aparte...

130m2 Gebouwd · 4 Slaapkamers · 3 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-79228

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Doña Pepa

112.000€

Dit is een zeer goed gepresenteerd op het zuidoosten gelegen herenhuis met 2 slaapkamers op de gewilde locatie van Dona Pepa. Het pand beschikt over een lichte en ruime woonkamer en een aparte keuken die leidt naar een achtertuin met een buitenbergkast. Het heeft twee slaapkamers, waarvan de...

80m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

7 Onderhandelingsmethoden voor het kopen van een huis in Spanje

Bij het onderhandelen van de aankoopprijs van een woning is het belangrijk dat we bepaalde onderhandelingsmethoden gebruiken om een goede deal te krijgen.

Het doel van het onderhandelen bij het kopen van huisvesting is om de eigenaar te overtuigen om de prijs van het huis te verlagen die ons interesseert tegen de kosten die we ons kunnen veroorloven.

Een oplosmiddelkoper, met besparingen en zonder grote financieringsbehoeften heeft meestal het voordeel in het onderhandelingsproces. Toch is de huidige situatie verplicht kopers om technieken te gebruiken om een korting te krijgen.

De vuistregel: zoek een verkoper die de noodzaak heeft om te verkopen.

Achter de posters van "For Sale" verbergt niet altijd een enthousiaste verkoper. Eigenlijk, de dringendheid om de verkoop te verkopen, hebben meestal gezinnen die appartementen krijgen in erfenis, in het proces van echtscheiding of degenen die de kosten van hun hypotheek niet kunnen aanpakken.

Verzamel informatie over het object en de verkoper.

U kunt erachter komen of het huis dat ons interesseert het gevolg is van een erfenis of als de eigenaar in een ander meubel beland is, naar het vastgoedregister gaan. Als u geconfronteerd wordt met een ontwikkelaar, moet u nagaan hoeveel deze betaalt voor de hypotheek op die verdieping, om een idee te krijgen van welke prijs er naar beneden kan gaan.

Als u economische solvabiliteit hebt, moet u vertrouwen tonen.

Als u een huis van 150.000 € wilt kopen, maar u heeft maar 130.000, laat de koper van mening zijn dat een vogel meer dan honderd vliegen waard kan zijn.

Kopers, een soort die schaars is.

Om succesvol te onderhandelen is het nodig om te begrijpen dat goede kopers een steeds kleiner soort zijn. We willen allemaal een flat kopen, maar momenteel komen er weinig in aanmerking voor leningen van banken.

Als het onroerend goed al lang is verkocht, heb je al veel vee.

Een snelle onderhandelingen is positief voor zowel de verkoper als de koper. Maar hoe langer de eigenaar de poster heeft opgehangen, des te kwetsbaarder zal zijn positie worden. U moet er rekening mee houden dat de verkoper zich mentaal kan uitwerpen en hij zal meer ontvankelijk zijn als hij constateert dat hij de deal snel zal sluiten.

Tijd als bondgenoot.

Zodra de onderhandelingen zijn begonnen, is het het beste om het zo snel mogelijk af te ronden, maar tot op dat moment speelt de tijd in uw voordeel uit. Tegenwoordig is het makkelijker om een flat te kopen en het is dat je weet dat je vijftien of twintig verdiepingen kunt zien voordat je besluit, want het is heel moeilijk dat de eerste die je hebt gekeken, in een korte tijd verkocht worden; Dus het nemen van uw tijd voor de verkiezing is voor u gunstig.

De dansstappen.

In de eerste oproep is het niet handig om te veel geïnteresseerd te zijn om de vloer te zien, omdat de verkoper zou kunnen geloven dat het gewicht in de onderhandeling heeft. Tijdens het eerste bezoek hoeft geen aanbod te worden gemaakt, ongeacht hoe veel het huis ons overtuigt, inclusief commentaar zoals hoe goed het bed of de sofa er zou zijn. In de tweede, na het vermelden van alle factoren die het initiële bedrag van de woning kunnen verminderen, moet een nieuwe prijs worden voorgesteld door naar beneden te trekken.

Het kopen van een huis is een lang proces en natuurlijk willen alle partijen winnen. Daarom, als de onderhandelingen verlengd worden, moet je niet wanhoop - of je nu de koper of verkoper bent. Geduld is een belangrijk element in elk koop- en verkoopproces.

Complete Spaanse Woning helpt u bij het vinden van herenhuizen in Costa Blanca Zuid.

Bent u op zoek naar woningen in de Middellandse Zeekust van Spanje? Je bent op de juiste plaats gekomen.

Binnen het volledige Spaanse vastgoed proberen we uw benadering van de Spaanse vastgoedmarkt zo vlotte mogelijk te maken. Onze inzet is om te luisteren naar de behoeften en eisen die u mag hebben. Als u overweegt een woning te kopen op Orihuela Costa, Costa Blanca of Costa Calida, kijk dan eens op onze eigendomsportefeuille. We zijn er zeker van dat we het eigendom hebben waar u naar op zoek bent.

Neem contact op met Spaans onroerend goed en binnenkort geniet u van uw droomhuis op een prachtige plek om van het leven te genieten en te voelen en te verjongen.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning