Huizen te koop in Costa Blanca Alicante

gevonden 4 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPS-40830

Villa · Resale · Costa Blanca South · Punta Prima

224.995€

Dit is een fantastische vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers in Punta Prima met een eigen zwembad. Deze grote woning heeft 3 grote slaapkamers en 2 badkamers met een toegevoegde bonus van 1 slaapkamer op de begane grond, evenals een badkamer waardoor dit ideaal is voor de oudere...

186m2 Gebouwd · 205m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-88550

Villa · Resale · Costa Blanca South · Punta Prima

449.000€

Rustieke villa in mediterrane stijl in de bekende urbanisatie van Punta Prima. Het is gebouwd op een perceel van 640m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 174m2 verdeeld over één verdieping. Het bestaat uit een woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers, een keuken met directe toegang tot...

174m2 Gebouwd · 640m2 Grondstuk · 4 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-65153

Villa · Resale · Costa Blanca South · Punta Prima

650.000€

Luxe moderne villa gelegen in Punta Prima, Orihuela Costa. Het huis heeft 5 grote slaapkamers, 3 badkamers, grote woonkamer, keuken en wasserij. Het huis is verdeeld in 1 plant. Het buitendeel heeft een veranda en een terras. Het perceel heeft een garage, barbecue en privé zwembad waar u kunt...

292m2 Gebouwd · 893m2 Grondstuk · 5 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPO-22386

Villa · Resale · Costa Blanca South · Punta Prima

799.000€

Dringende verkoop !!! Fantastische nieuwe villa met privézwembad gelegen in een exclusief gebied op slechts enkele minuten van het strand van Punta Prima, Costa Blanca. Het huis is 180m2 en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer gescheiden in eethoek en woonkamer, aparte ruime...

181m2 Gebouwd · 600m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Veel gestelde vragen over onroerend goed in Costa Blanca

Door middel van deze FAQ, complete Spaanse woning willen u graag helpen bij alle stappen van het aankoopproces. Dat is de reden waarom deze post is gemaakt.

Het is van cruciaal belang vanaf het begin duidelijk de werkelijke kosten die u zal worden geconfronteerd wanneer je woning te kopen in Spanje te hebben. Het is even belangrijk duidelijk te zijn over de lopende kosten die u zal worden geconfronteerd als een eigenaar in Spanje te zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om te worden geïnformeerd en je eigen nummers, in plaats van te vertrouwen op de beweringen van anderen.

In dit artikel wordt uitgelegd andere aspecten dat het wenselijk te weten:

Hoe regel ik een huis in Costa Blanca te bekijken

We kunnen allemaal kijken naar zo veel brochures en websites als de tijd het toelaat, maar er is geen vervanging voor een bezoek aan de Costa Blanca en het bekijken van een selectie van het pand.

We raden dat u uw vliegtickets een beetje van te voren om de beste prijs te krijgen. De meeste luchthavens hebben een low cost luchtvaartmaatschappij die vliegt naar zowel Alicante (Costa Blanca) of Valencia.

? Hoe lang moet ik besteden aan het bekijken pand in Costa Blanca

Wij raden u aan te besteden niet meer dan twee of drie dagen het bekijken van onroerend goed. Het is beter om een selectie van 10 woningen die voldoen aan uw specifieke behoeften te zien - en dan weg te gaan na te denken over wat je hebt gezien.

? Hoe reserveer ik een eigenschap die ik graag

Als u een eigenschap die je echt wilt zien, kunt u vragen om het huis te worden gereserveerd voor 24 uur. Dit kost niets en is er geen verplichting om te kopen. Het staat gewoon je weg te gaan en 'een nachtje over slapen "- zonder de zorg van het onroerend goed wordt verkocht.

Hoeveel aanbetaling is vereist op een woning in Spanje

Wanneer u uw ideale woning hebt gevonden, wordt een niet-restitueerbare borg in rekening van 3000 € tot 6000 € vereist. Dit zal het verwijderen van de woning marktbeheer. Dit bedrag maakt deel uit van een wettelijk contract, waardoor de prijs van het onroerend goed, zoals overeengekomen op het moment van het betalen van het voorschot houdt en garandeert u zal niet worden beïnvloed door eventuele toekomstige prijsstijgingen.

Dit bedrag is deel van de kosten van het huis en is geen extra betaling. Het zal ofwel worden afgetrokken van de prijs van het huis of terugbetaald aan het einde van de verkoop.

Dit bedrag wordt rechtstreeks betaald aan de bouwer of ontwikkelaar en een ontvangstbewijs zal worden uitgegeven aan u. De meeste ontwikkelaars zullen deze betaling in de vorm van een persoonlijke cheque, credit card betaling, overschrijving of contant geld accepteren.

? Wat is betrokken bij het koopproces

Een koopovereenkomst zal door de ontwikkelaar voor uw akkoord en handtekening worden getrokken. Uw advocaat zal het contract te inspecteren en u adviseren dienovereenkomstig.

Uw advocaat zal de nodige onderzoeken en onderzoeken op het terrein uit te voeren. De advocaat zal ervoor zorgen dat het geld dan worden betaald op een veilige manier, dat de titel daden zijn afgerond en dat het pand is van jou, alle wettelijk ondertekend en beveiligd.

? Moet ik in Spanje voor elke fase van het juridische proces

Nee. Net als in uw land, kunt u uw advocaat op te treden namens u, zelfs voor de uiteindelijke voltooiing te instrueren. Dit wordt gedaan door het verlenen van "volmacht" aan uw advocaat.

Wat zijn de betalingen termen voor Spaans onroerend ?

Bij de aankoop van een nieuw pand in Spanje, zal u in het algemeen worden verplicht om geënsceneerd betalingen te verrichten.

Deze gefaseerde betalingen variëren, afhankelijk van de ontwikkelaar. Typisch zal 20% tot 50% binnen 30 tot 60 dagen na ondertekening van het contract vereist. Het saldo wordt betaald na voltooiing en de ondertekening van de daden.

Echter, voordat u in een contract in te voeren wordt u geïnformeerd over de datum en het bedrag van eventuele betalingen.

. Compleet Spaanse woning, grote verscheidenheid aan huizen te koop in Costa Blanca

Bij volledige Spaanse woning weten we dat elke klant is uniek en heeft verschillende eisen. Laat ons u helpen de woning die u op zoek bent naar vinden, of het nu voor het permanent wonen, voor vakanties of gewoon voor investeringen.

We hebben een breed scala van eigenschappen van alle soorten, appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en ook het land in de beste locaties van Alicante en Murcia. Zet jezelf in de beste en veiligste handen en wij zullen u helpen met al uw behoeften.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning