Huizen te koop in Daya Nueva Costa Blanca Zuid

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPX-87841

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Daya Nueva · Res. Natalia

79.995€

Hier zijn we verheugd om de markt dit moderne appartement op de begane grond mooi gelegen in een prive-gated community rond gemeenschappelijk terras en zwembad te bieden. Deze bijzondere woning is uniek voor zover het komt, waaronder een dubbele ondergrondse garage en ongelooflijk grote (46 m2)...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Daya Nueva, Daya Nueva
(11)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

huizen te koop in Daya Nueva Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning