Huizen te koop in El Mar Menor Murcia

gevonden 0 WoningenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Alles wat je moet weten over de Notaris in Spanje

In Spanje, ongeacht uw nationaliteit, moet u de notaris in elke grote transactie te betrekken, zoals het kopen van een woning of het maken van een testament. In dit bericht leggen we u het belang van deze figuur.

De Spaanse regering heeft de honoraria van de notario's en deze zijn betaald op basis van de aangegeven waarde van het onroerend goed en ook het aantal clausules in de daden. De kosten kunnen van 0,1 procent naar 0,4 procent van de aangegeven waarde, des te lager bedrag voor duurdere woningen en de hogere voor die van kleinere waarde. Bovendien, als je een hypotheek op het onroerend goed hebben verkregen zal u gevraagd worden om de honoraria van de notario te betalen voor de hypotheek daden.

Hoeveel het kost ?

Meestal is de notario is een van de minder dure aspecten van de aankoop van onroerend goed in Spanje en zijn vergoedingen voor testamenten zijn ongeveer € 75 als ze ongecompliceerd. Notarios vindt u een goed advies te geven over een aantal zaken, maar je moet niet overwegen hem een alternatief voor uw eigen advocaat.

Er zijn Notarissen in Engeland, maar ze hebben niet dezelfde functie als de Spaanse variëteit vervullen. Hij is in het hart van zowel de lokale overheid het systeem en zijn gemeenschap. Schijnbaar, lijkt elke krant om tijding van nog een andere burgemeester of gemeente ambtenaar die gevangen gezet werd wegens corruptie te brengen, maar de notaris wordt alom vertrouwd en gerespecteerd. Terwijl hij een aantal jaren van bijscholing na het bereiken van de verplichte licentiaat in de rechten voor het opzetten van het kantoor moeten zich ertoe verbinden, de beloning en het prestige verbonden aan het kantoor en de persoon van de notaris zijn de moeite waard het harde werk betrokken zijn in de kwalificatie.

? Toen ik de notaris zal zien

De eerste gelegenheid die u bent waarschijnlijk een notario ontmoeten is wanneer u de koopovereenkomst voor een Spaans onroerend op zijn kantoor te ondertekenen. Hij zal dan sturen de opdracht aan de Woning Registratie voor de inscriptie. Het oorspronkelijke pand contract "escritura" blijft bij de notario en u kunt een geautoriseerde kopie op ieder moment aan te vragen. Hij behoudt ook het origineel van elk testament maakte op zijn kantoor.

Een notario zal ook een officiële brief te schrijven als u een huurder van uw woning die u van plan tot beëindiging van de huur wanneer de huurovereenkomst eindigt of andere officiële mededelingen op de hoogte.

Welke andere dingen Notarissen doen ?

Al vele jaren hebben notarios verkoopcontracten die niet de werkelijke aankoopprijs vertegenwoordigden (onder-verklaring van echte bedrag) ingeschreven en ze heeft ervoor gekozen om mee te doen met alle belastingen, waardoor die tot advocaat van de koper. Veel is onlangs gewijzigd en deze dag notarios zijn gedwongen om de verschillende partijen die betrokken zijn bij een koopovereenkomst te waarschuwen dat als ze onderwaarderen een woning met meer dan 20 procent (en dit kan weer veranderen), zullen zwaar worden beboet door de Hacienda, de Spaanse Belastingdienst moeten ze ontdekken de discrepantie.

Ze zijn ook verplicht om te bevestigen dat vijf procent van de aankoopprijs wordt bewaard en direct na de verkoop van een onroerend goed door een niet-inwoner van Spanje betaald aan de Hacienda als een garantie tegen vermogenswinstbelasting. ?

Hoe zit het met de dag dat u de ondertekening van de "escritura"

Wanneer u in zijn kantoor aan de escritura te ondertekenen, moet de Notario de persoonlijke gegevens en identiteit van alle betrokkenen met de verkoopovereenkomst te bevestigen en hij zal dan zoals gezegd hierboven lees het contract hardop, meestal in het Spaans, zodat je iemand nodig hebt als je advocaat of een vertaler aanwezig zijn als je moet er zeker van de titel daden juist zijn. In feite, zullen sommige notarios erop aandringen dat er een Engels sprekende advocaat of vertaler met u voordat zij instemmen met de daden te ondertekenen.

Hij of zij zal moeten een aantal juridische controles uit te voeren, maar deze verschillen van regio tot regio. Maar over het algemeen, zou hij hebben gevraagd om een woning register indienen vóór de ondertekening van de escritura te bevestigen dat de verkoper is inderdaad de eigenaar van het pand en dat de woning heeft geen schulden of huurders of andere onverwachte problemen. Op zich is dit niet geven u volledige bescherming dus het is erg belangrijk dat u uw eigen advocaat om u te vertegenwoordigen deel te nemen, net zoals u zou in het Verenigd Koninkrijk.

. Compleet Spaanse woning, breed scala van Onroerend goed in Mar Menor en de Costa Calida

in Compleet Spaanse woning , zijn wij ervan overtuigd elke cliënt moet worden behandeld precies zoals dat, als individu, zodat elke aanvraag krijgt een eigen persoonlijke touch en verschillende hebben relatie met het bedrijf.

Voor veel mensen, konden ze in het buitenland te kopen voor de eerste keer en dus het is van vitaal belang dat we een hebben opgedaan uitgebreide kennis van de Spaanse markt en de regio van de Costa Calida om eventuele problemen te verlichten.

Als u denkt over het kopen van een doorverkoop of nieuwbouw onroerend goed te koop in Costa Calida, neem dan contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning