Association of International Property Professionals

Huizen te koop in Los Balcones Costa Blanca Zuid

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-50392

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Los Balcones · Lago Sol

129.950€

We zijn blij om dit mooie, heldere herenhuis op het zuiden te bieden in een gated community dicht bij het gemeenschappelijke zwembad met faciliteiten in de buurt. De accommodatie heeft een voor- en achtertuin om te ontspannen in de zon en heeft ook parkeergelegenheid aan de voorkant. Er zijn 2...

67m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-81378

Rijtjes huis · Resale · Costa Blanca South · Los Balcones

165.000€

Los Balcones - Dit herenhuis is aan renovatie toe en de werkzaamheden beginnen zodra de aanbetaling is betaald, de afgewerkte look is zoals op de foto's en duurt ongeveer 4/5 maanden om te voltooien. De woning is gelegen in Los Balcones, wanneer voltooid zal het bestaan uit 3 slaapkamers en...

102m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Los Balcones, Los Balcones
(17)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

huizen te koop in Los Balcones Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning