Koop Nieuwbouw moderne appartementen in San Pedro del Pinatar

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPX-87841

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Daya Nueva · Res. Natalia

79.995€

Hier zijn we verheugd om de markt dit moderne appartement op de begane grond mooi gelegen in een prive-gated community rond gemeenschappelijk terras en zwembad te bieden. Deze bijzondere woning is uniek voor zover het komt, waaronder een dubbele ondergrondse garage en ongelooflijk grote (46 m2)...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Daya Nueva, Daya Nueva
(10)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Essentiële informatie over het Kadaster proces in Spanje

Een Nota Simple dient om de maximale informatie over een persoon eigendom. Het is een van de stappen die kunnen worden uitgevoerd in het kadaster en door middel van het koopproces. In deze post meer informatie over dit proces uit te leggen we.

Bij Compleet Spaanse woning, bieden wij onze klanten met alle nodige hulp en bijstand aan de woning die u op zoek bent naar vinden. Bovendien, ons advies ook andere aspecten van het koopproces in Spanje, de extra kosten te kopen of een advies met betrekking tot de vastgoedmarkt in Spanje.

Een van de stappen die elk Real Estate Agent biedt voor haar klanten is het verzoek van de Nota Simple op het terrein. Het is een document dat is heel belangrijk om veel dingen te weten als de echte eigenaar van het onroerend goed en als er openstaande schulden. Dit is één van de meest voorkomende procedures in het Kadaster uitgevoerd en kan ook gedaan worden door uw advocaat in het kader van de eigendomsoverdracht proces.

Het Kadaster is een openbare instelling die verantwoordelijk is voor het maken van aanspraken op onroerend goed, met als doel de wettigheid en de veiligheid van de woning te waarborgen. Door middel van dit domein en andere delen van het proces, zijn het eigendom verworven rechten, het vermijden van potentiële problemen vooruit. In het volgende artikel zullen we relevante informatie over de registratie van het pand te geven.

Wat vindt u in het kadaster van onroerend goed?

Elke actie die betrekking heeft op de aankoop van een woning en de huidige situatie met inbegrip van verkoop, hypotheek, andere schulden enz.

Is het verplicht om de woning te registreren in het kadaster?

Het is niet verplicht, maar geen garantie van de rechtszekerheid aan de eigenaar, die ziet hun rechten kunnen voor het gerecht van eventuele problemen worden beschermd. Daarnaast is er een registratie woning document geeft andere informatie, zoals de erfenis kwesties.

Het moet het Kadaster Kadaster, dat is een administratief register dat alle woningen met een bijbehorende beschrijving (land, stad, ...) moeten zich registreren onderscheiden.

Wat kost het om een woning te registreren in het kadaster?

Er is geen vaste kosten, maar afhankelijk van de waarde van de eigenschap, afhankelijk van de locatie en andere kenmerken. De tarieven worden goedgekeurd door de regering en zijn beschikbaar op de Staatscourant. De eenvoudige data sheet, dat nagaat wie de eigenaar en de eigenaar van het gebouw is, normaal gesproken kan worden obatined op dezelfde dag als de aanvraag of uiterlijk de dag erna.

Registratie verloopt?

De geldigheid van de registratie van een pand beschikt niet over een vervaldatum, hoeft dus niet te worden bijgewerkt.

In welke gevallen is het raadzaam om het Kadaster te raadplegen?

Als je naar een woning koopt, moet u naar het Kadaster te weten wie echt eigenaar van het pand en of er nog openstaande schulden. Dit is belangrijk omdat zodra de woning wordt your's vervolgens alle uitstaande schulden worden overgenomen door de nieuwe eigenaar. Nogmaals, dit is een belangrijk aspect van het juridische proces en uw solciitor zal zorgen voor eventuele schulden worden gewist voorafgaand aan de ondertekening van de woning aan u.

Hoeveel het kost om deze informatie te verkrijgen?

Het bedrag van deze dienst, volgens de informatie die door de Vereniging van griffiers van Spanje, is € 9,02 €, een kopie van de Nota Simple verkrijgen. De belastingen zijn niet inbegrepen in dit bedrag.

Welke waarde heeft een Nota Simple hebben van het Kadaster?

Het heeft een louter informatieve waarde, die it's gebruik beperkt. Als het een document neemt met karakter certificaat, moet u een Nota Vervolg vragen. Fort hij nota simple, kunt u via het internet te bestellen; terwijl het verkrijgen van een Nota Voortzetting moet je fysiek naar het register.

Welke gegevens nodig van toepassing voor de Nota Simple?

De snelste manier om te vragen om een Nota Eenvoudig is om het registratienummer van het pand en het register waar het onroerend goed is ingeschreven. Als u deze gegevens gegevens te verstrekken, betekent dat we op zijn minst het DNI, NIE of CIF verstrekken van de eigenaar van het huis en hetzelfde adres (straat, huisnummer en de stad).

Als u op zoek bent naar een woning of een nieuwbouw of wederverkoop aan de Costa Blanca en / of Costa Calida, dan neem contact op met volledige Spaanse woning Sinds 2003, hebben wij het helpen van klanten in heel Europa en verder weg naar het huis van hun dromen in de Middellandse Zee te kopen. Onze ervaring stelt ons in staat om onze klanten te begrijpen behoeften, in staat zijn om gedetailleerd en professioneel advies gedurende het gehele proces.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning