Association of International Property Professionals

Koop Nieuwbouw Moderne villa in Los Montesinos Alicante

gevonden 32 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-32461

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

99.990€

AAA

52m2 Gebouwd · 172m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-63362

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa · Montebello

125.000€

Deze vrijstaande villa met 3 slaapkamers in Montebello ligt in een mooie, stille en rustige urbanisatie, dichtbij Ciudad Quesada en het traditionele Spaanse dorp Algorfa, en het 5 * La Finca Golf Resort, Hotel & Spa. Deze goed onderhouden woning bestaat uit een woonkamer met open haard, een...

108m2 Gebouwd · 200m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-85794

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

129.950€

Mooi huis met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Lo Crispin

85m2 Gebouwd · 155m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-82680

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

129.950€

Een ideale gelegenheid om deze vrijstaande villa met 2 slaapkamers te kopen, gelegen in een rustige omgeving met een fantastisch gemeenschappelijk zwembad. Er zijn prachtige uitzichten over de omgeving, de bergen en de zoutmeren. De accommodatie is in uitstekende staat en we raden u aan deze...

85m2 Gebouwd · 210m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-66311

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

134.999€

Mooi gepresenteerd, op het zuiden gelegen semi-vrijstaande villa te koop in Montebello, Algorfa. Deze eigenschap biedt 3 slaapkamers, de master met een Juliette balkon, 2 badkamers, een lounge met open haard, een aparte eethoek, een trap-opslag en een aparte keuken met toegang tot de bijkeuken...

102m2 Gebouwd · 167m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-68020

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

137.500€

Deze woning heeft nog geen beschrijving op dit moment.
Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

91m2 Gebouwd · 180m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-22179

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

139.950€

We zijn verheugd om deze mooie villa in lo crispint te presenteren. Het pand heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en keuken. Er is ook een grote onderbouw en een solriumzicht is een must

149m2 Gebouwd · 196m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-34852

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

140.950€

.

108m2 Gebouwd · 189m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-30608

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa · Montebello

145.900€

We zijn blij om deze vrijstaande woning gelegen in Montebello, Algorfa te presenteren. 5 minuten rijden van Quesada.De woning is in uitstekende staat en heeft 92 m2 bebouwd en is verdeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, eetkamer en woonkamer. alle ramen zijn voorzien van dubbel glas,...

92m2 Gebouwd · 168m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

De belangrijkste voordelen van het kopen van een woning aan de Middellandse Zee

Als je naar Spanje geweest, moeten we niet nodig om iets uit te leggen omdat je zou hebben genoten ans weten dat het leven de moeite waard is hier te wonen. Als je niet achterom, in dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste voordelen van het wonen in dit prachtige land.

Het alarm gaat af, je opstaat, hebben een douche, wat koffie en toast en rijden naar het werk. Dit doe je dag na dag, als de regen raakt de voorruit van uw auto. Op dat punt is het gemakkelijk om de heerlijke zon die u geniet op uw laatste vakantie in Spanje herinneren. En aan die vrienden die je ontmoet die bevestigt dat de zon schijnt het hele jaar door in Spanje. Neem een momento van de tijd om na te denken als je de moed hebben om dezelfde beslissing te nemen als hen en wonen in Spanje definitief te hebben? En de meeste van de tijd dat ik kan imgaine zou het antwoord ja zijn. Je hebt een blik op de prijzen genomen en weten dat ze beter dan ooit. Je kunt veroorloven ... .you verdienen.

In de afgelopen 30 jaar honderdduizenden Europese burgers hebben dezelfde beslissing genomen. Wilt u ook graag willen dat u een van hen? Zo ja, bent u hier aan het juiste adres. Compleet Spaanse woning zijn sinds 2003 is het adviseren van cliënten bij de aankoop van hun nieuwe huis in de Middellandse Zee. Als u op zoek bent naar een woning, ofwel doorverkoop of een nieuwbouw in de Costa Blanca en Costa Calida, check out de online catalogus van onze website.

In dit artikel zullen we detail de belangrijkste voordelen van komen in het gebied dat is de Costa Blanca om te leven.

Perfect weer

Het is algemeen bekend dat het klimaat en de levensstijl invloed op de gezondheid. Mensen die leven in warme, zonnige klimaat zijn over het algemeen gelukkiger en meer ontspannen dan degenen die in koude, vochtige klimaten. De Costa Blanca geniet van meer dan 300 dagen zon per jaar.

Goedkope kosten van levensonderhoud

Spanje nog steeds een lagere kosten van levensonderhoud genieten als het wordt vergeleken met de omringende Europese landen. De buitenlandse bevolking hier een grote kwaliteit van het leven zonder te betalen enorme hoeveelheden geld om ervan te genieten. Betaal voor uw huis, een essentiële maandelijkse kosten en te genieten van de besteding van de rust op uit eten gaan meer dan 8 keer per maand - het is mogelijk.

Wonderful Landschappen

In de Costa Blanca zijn er landschappen van alle soorten en alle ewhich zijn echt mooi. Meren, bergen, moerassen, bossen, valleien, kliffen en natuurlijk prachtige stranden. De verscheidenheid aan landschappen in deze regio is verrassend zelfs voor degenen die zijn opgegroeid in, maar ook om de approximatel40 miljoen toeristen die naar Spanje komen elk jaar.

mediterrane levensstijl

Aan de Costa Blanca werk je om te leven, en niet vice versa. Het tempo van het leven is meer ontspannen en als er iets belangrijk voor je is tijd met vrienden en familie genieten, dan is dit kan gemakkelijk worden bereikt. Als je niet van hier, moet u wellicht om te wennen aan een beetje eten later dan in uw woonplaats, zoals met het weer en de Spaanse cultuur dan het diner is meestal later op de avond. Hoewel u kunt altijd genieten van de voordelen na een dertig minuten durende nap!

Ongeëvenaarde keuken

De internationale prestige van Spaanse gastronomie groeit elke dag. In feite heeft het mediterrane dieet beroemd geworden Spanje werd opgenomen op het moment door de UNESCO om zijn culturele betekenis. Kunt u zich voorstellen dat in staat om deze recepten te genieten en cuisine elke dag?

Dit is wat je te wachten staat als je besluit om onroerend goed te kopen op de Zuid-Oost kust van de Middellandse Zee ... .wat wacht je nog op? Contact Compleet Spaanse woning vandaag en we beginnen om u te helpen om de woning die u hebt nagedacht over het vinden zo lang We werken onvermoeibaar om de volledige tevredenheid van onze klanten te realiseren. Bel ons nu!

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning