Koop Off Plan moderne villa's in Campoamor Costa Blanca

gevonden 3 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0259

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

569.000€

Complete Spaanse Eigendom brengt u een selectie van mooie villa's te koop. Elke vrijstaande villa te koop in Campoamor, Costa Blanca, Spanje biedt een modern design met minimaal drie slaapkamers en drie badkamers. Dit gaat echt over locatie, locatie locatie, aangezien elke vrijstaande villa ligt...

93m2 Gebouwd · 500m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-60188

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

669.000€

Moderne stijl villa gelegen in een van de meest luxueuze gebieden van de Costa Blanca, Dehesa de Campoamor. De woning bestaat uit 4 slaapkamers, 4 badkamers, woonkamer, open keuken, een terras en een 46m2 solarium. De buitenkant heeft een 8x4 privé zwembad en 500m2 plot. De woning is gelegen...

157m2 Gebouwd · 500m2 Grondstuk · 4 Slaapkamers · 4 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-20520

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

890.000€

Moderne villa in Las Colinas, Orihuela Costa. De accommodatie bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers. De villa heeft een grote eet-woonkamer met grote ramen die het natuurlijke licht en uitzicht maximaliseren. Heeft terras van 147 m2, kelder van 96 m2, solarium van 60 m2 en privé zwembad. Het...

454m2 Gebouwd · 932m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers ·

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

De drie beste After Sales diensten die uw leven makkelijker maken

Je hebt de droom van je leven bereikt. U hebt uw woning dicht bij de zee, in Spanje. Maar hoewel je het koopproces hebben meegemaakt, heb je nog andere dingen te doen voordat je kunt beginnen met genieten van uw huis.

Dit komt omdat uw nieuwe woning is niet alleen vier muren en een dak - Het is een uitbreiding van jullie! Met dit in het achterhoofd moet u nu leveren, versieren, het ontwerp van de tuin ... dat kost tijd; veel tijd.

Kun je je voorstellen hoe geweldig het zou zijn om uw droomhuis te kopen en hebben het allemaal gedaan? Doe de deur open en geniet van uw aankoop. Is dit mogelijk? Natuurlijk, en zelfs als je het niet gelooft, het kan worden gedaan tegen zeer concurrerende prijzen. Bij volledige Spaanse propertiy wij niet alleen u helpen om uw droomhuis te vinden, wij helpen u helemaal door uw aankoop en we hebben de beste diensten na verkoop . Door middel van dit bericht willen wij u drie diensten die uw leven makkelijker maken in Spanje bieden.

1. Compleet gepersonaliseerde Huis inrichting en decoratie service.

Dankzij het internet, alles veel gemakkelijker. U kiezen en te kopen; het meubilair bedrijf komt en installeert alles. U opent gewoon de voordeur en genieten. Gemakkelijk!

2. Schoonmaken van het huis en onderhoudsdiensten.

Dingen te breken in het pand, omdat we ze gebruiken, niet omdat we daar geen gebruik van; of omdat we er zijn, niet omdat we niet. Waarom niet laat uw huis onderhoud in de handen van professionals? Deze diensten dragen bij aan de zorg van uw vermogen te nemen in de best mogelijke manier.

3. Huis huren wanneer deze niet wordt gebruikt.

Een goede manier om in te spelen op uw vermogen van een aankoop van onroerend goed is om het te verhuren als je hem niet gebruikt. Het is niet voor iedereen, maar kan extra voordelen in termen van extra inkomsten voor ons om door te brengen waar dat nodig is te produceren.

Er zijn zo veel diensten na verkoop als je je kunt voorstellen: tuinieren, belastingbetalingen, hulp bij administratieve procedures, relocation services ...

Bij volledige Spaanse woning zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van onze klanten de beste persoonlijke aandacht die ze nodig hebben. Inzicht in uw behoeften en voorkeuren kunnen wij u helpen vinden van uw droomhuis in Spanje.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning