Association of International Property Professionals

Makelaars Orihuela Costa

15 Killer Tips voor het kopen van Onroerend goed in Orihuela Costa

De Spaanse vastgoedmarkt is goed op de weg naar herstel en buitenlandse kopers zijn weer haasten op te halen de ideale woning. In dit artikel, we'll proberen om u te helpen door het geven u deze nuttige tips.

Het kopen van onroerend goed, of het nu in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, of een ander land, is altijd een zeer grote beslissing, en natuurlijk een serieuze inzet. De kredietcrisis heeft zijn tol op Spanje. Maar het land is nu herstellende en lage onroerend goedprijzen behoren tot de factoren die het aantrekken van de Britse en andere buitenlandse kopers naar Spanje.

U hoeft niet een juridisch expert om je weg rond de aankoop procedure in Spanje te vinden, maar het is handig om een paar handige tips om te volgen. Handboeken en juridisch advies kan vol van de officiële informatie, maar goede tips voor het kopen van een huis in Spanje kan het verschil maken.

Sommige van deze tips voor het kopen van een huis in Spanje lijkt misschien gezond verstand. En zij zijn. Maar in de opwinding van het kopen van een woning die u hebt verliefd geworden op het is verbazingwekkend hoe snel je je beter oordeel kunnen opschorten. Dus, hou deze tips door uw kant als een kant en klaar verwijzing, voor het geval dat je in de verleiding te beknibbelen en laat uw gezond verstand op de luchthaven.

1. Zet uw financiën op orde.

Als je eenmaal hebt besloten dat u wilt verplaatsen naar Spanje, is het belangrijk om te beginnen met het organiseren van uw financiën meteen. U moet geld in te zamelen voor de aankoop van een onroerend goed, rekening houdend met het kopen vergoedingen en alle andere kosten die kunnen ontstaan; Dit kan onder meer juridische kosten, registratierechten, makelaar commissie en nog veel meer.

2. Wees duidelijk over hoeveel u kunt veroorloven om te besteden.

Het is zo belangrijk om precies te weten hoeveel u kunt veroorloven voordat u een reis te maken naar Spanje aan eigendommen te bekijken. Het laatste wat je wilt doen is verliefd op een woning en dan erachter te komen dat je niet realistisch kunnen veroorloven. Duw niet uw limiet te hoog. Bezorgen je zorgen voor de extra kosten die er zijn en zo een andere 15%, in het algemeen, bovenop wat het huis zelf kost.

3. Houd rekening met de valutaschommelingen.

Heel vaak, een koper van een woning te bekijken en beslissen om te kopen op basis van de GBP / EUR koers van die dag. Zoals fluctueren met de minuut, tegen de tijd dat ze komen om te voltooien op de aankoop en maken de overdracht, de snelheid kan zijn drastisch gedaald.

Dat is de reden waarom wij raden spreken een wisselkantoor specialist om u te helpen het risico van valutaschommelingen te beoordelen en begeleiden je op de beste manieren om jezelf te beschermen en het maximaliseren van uw budget.

4. Onderzoek van de Spaanse koopproces.

Met zo'n grote beslissing aankoop van onroerend goed, in het bijzonder een in een ander land, zal de voorbereiding altijd van het grootste belang zijn. Echter, niet te verzanden in de details. Als je een goede advocaat te nemen dan heb je niet nodig om alle ins en outs weten, maar een algemeen begrip kan nuttig zijn.

5. Denk aan wat precies uw wensen zijn.

Spanje heeft een prachtige keuze van locaties en soorten onroerend goed, dus je moet in staat zijn om het huis dat is precies goed voor u en uw familie te vinden. Misschien kun je beginnen met het schrijven op wat je nodig hebt, hoe dicht je wilt zijn om een stad of winkels, of u wilt rijden of niet en hoeveel de kosten zullen zijn.

6. Niet onder druk worden gezet.

Moeilijk te verkopen is niet zo evident als vroeger te zijn, maar vergeet niet dat het is een kopersmarkt. Vraag om het pand weer te zien, op verschillende tijdstippen van de dag en op verschillende dagen van de week, als je kunt.

7. Onderzoek van de gebieden die u wilt met de zorg.

Doe wat gedachten elkaar en bepalen waar en wat voor soort object dat je wilt kopen in Spanje. Het is zo belangrijk dat elk gebied je van het uiterlijk van de te beoordelen en uit te werken precies wat je wilt van uw nieuwe wijk op het gebied van klimaat, faciliteiten, bewoners en alles wat belangrijk voor je.

8. Bezoek in de daluren seizoen

Het is een goed idee om uw toekomstige buurt te bezoeken in de winter als de zomer. Het weer zal vaak een beetje kouder en de steden een stuk rustiger dan je zou verwachten, en dit geeft je een kans om vertrouwd te raken met alle seizoensgebonden verschillen. In de wintermaanden kunt u ook vinden dat de makelaars hebben meer tijd voor u en verkopers kunnen bereid zijn om iets lager aanbod te accepteren.

9. Niet ondertekenen pr betaalt u iets niet begrijpt.

Het belangrijkste van al onze tips voor het kopen van een woning in Spanje is niet om iets te ondertekenen of betaalt niets totdat je hebt gehad een alomvattend juridisch controle uitgevoerd op het terrein en de koopovereenkomst. Dit is zo belangrijk en mensen kunnen gemakkelijk worden overtuigd dat het niet nodig is.

10. Raadpleeg een onafhankelijke, tweetalige advocaat die u vertrouwt.

Deze tip is misschien wel in dezelfde richting. Investeer in een goede, onafhankelijke advocaat. Het hebben van een onafhankelijke advocaat aan uw zijde, iemand die bekend is met het koopproces in Spanje, is heel belangrijk. Zij zullen samen met uw beste belangen in het achterhoofd en in staat om u te adviseren in elke fase zal zijn.

11. Vind de juiste makelaar

Uw makelaar zal een van de belangrijkste mensen om u te helpen op uw eigendom reis, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u koos voor de juiste is. Je hebt een agent die gespecialiseerd is in de gebieden die u geïnteresseerd bent in, die uw wensen begrijpt, en die ervaring in het kopen of verkopen met buitenlanders heeft.

Onderzoek naar online is handig, en zal u een idee van de verschillende opties die u kunt kiezen uit te geven. Als je iemand die al een woning heeft gekocht in het gebied weten, zien of ze een agent persoonlijk kunnen aanbevelen. Het is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u een makelaar die u vertrouwt; Dit zal ervoor zorgen dat u het meeste uit elke het bekijken van uitstapjes te maken, bespaart u tijd en geld.

12. Controleer zorgvuldig de toestand van het pand om de hervormingen te plannen.

Als u van plan bent om wijzigingen aan te brengen aan de woning, vergeet niet dat je een bouwvergunning nodig. Het is misschien niet uitzien alsof je doen vanuit andere eigenschappen rond, maar de autoriteiten worden steeds strenger over.

13. Als u interesse heeft voor het huren van bent terwijl u weg bent, controleren wat je nodig hebt.

Als u van plan bent om verhuur van uw woning check wat de afspraken zijn in de regio waar u koopt. Er zijn grote verschillen tussen de regio's van die waar je weinig anders dan moet doen om te registreren en die strenge criteria voor verhuur. Laat je niet vangen.

14. Laat je niet overhaast in de aankoop als je niet 100% zeker.

Zodra u de aankoop van onroerend goed, bereik je een point of no return, waarna er aanzienlijke financiële gevolgen hebben voor een back-out zal zijn. Overhaast je niet in. Vóór de ondertekening van alles, zorg ervoor dat u uw advocaat blik over hebben gehad. Sta niet toe dat iemand je onder druk te zetten, zonder de ondertekening van due diligence.

15. Vermijd het risico als je nodig hebt om het versturen van geld uit uw land.

Wat je ook besluit te doen, kunt u het risico van valutaschommelingen te vermijden door gebruik te maken van een specialist munt product met de naam van een termijncontract. Dit stelt u in staat te vergrendelen in een wisselkoers op het moment dat u zich verbinden tot de aankoop van het pand, wat betekent dat je geen geld verliezen als de valuta-markten dramatisch bewegen terwijl de verkoop aan de gang is.

Wanneer het tijd is om het eindsaldo over te dragen naar een woning, kun je veilig in de wetenschap dat de snelheid (en dus de prijs van het onroerend goed in pond sterling) gelijk zal blijven - ongeacht wat de markt doet.

Complete Spaanse woning, makelaars in onroerend goed in Orihuela Costa.

als zelfstandige vastgoedonderneming , bij volledige Spaanse woning zijn we trots op een ontspannen, gastvrije benadering van het onroerend goed, waardoor onze client's niet ontmoedigd door te voelen het proces, maar om ervoor te zorgen dat ze een goed begrip van wat nodig is en wanneer.

Neem gerust contact met ons op voor een algemene, informeel gesprek of als je hebt gevonden een woning die u wilt bekijken op de website dan kunnen we kijken erg uit naar de ontmoeting met jou. Wij willen uw zijn makelaars in Orihuela Costa .

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning