Nieuwbouw Appartementen te koop in Ciudad Quesada Costa Blanca

gevonden 4 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0380

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

195.000€

Mooie appartementen met twee slaapkamers en twee badkamers die zijn gelegen in de wijk Lo Marabu in Ciudad Quesada. Op loopafstand van het stadscentrum profiteert de goed ontworpen ontwikkeling van een gemeenschappelijk zwembad, gemeenschappelijke tuinen en toegewezen parkeerplaatsen. De...

75m2 Gebouwd · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-99975

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

195.000€

Deze gloednieuwe appartementen bevinden zich in een rustige wijk van Ciudad Quesada, bestaande uit 2 slaapkamers, waarvan 1 een master-suite heeft en de andere slaapkamer met toegang tot de gastenbadkamer. Beschikt over open concepten lay-outs, zoals de woon-eetkamer en een volledig ingerichte...

75m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-32022

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · Doña Pepa

205.000€

Mooi gloednieuw appartement op de bovenste verdieping in een nieuwe luxe woonwijk in Ciudad Quesada. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en een eigen solarium van 73 m2. Een gated community met prachtige groene gebieden, gemeenschappelijk zwembad. Dit appartement...

157m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: N0386

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

298.000€

Ciudad Quesada is een van de meest populaire gebieden onder internationale kopers aan de Costa Blanca. Een grote selectie voorzieningen, waaronder een golfbaan en een waterpark, maken het zeer aantrekkelijk voor zowel vakantiegangers als mensen die willen verhuizen. Deze unieke en duurzame...

102m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Het beveiligen van uw investering

Als we geïnteresseerd zijn in het hebben van een kwaliteit home voor de beste prijs zijn, kunnen we kijken naar de nieuwe appartementen te koop in Ciudad Quesada. Echter, zodra we besloten en we kochten en we moeten een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen om onze eigen investering te garanderen.

Veel klanten, vanwege afkomstig uit landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Rusland en Noorwegen hebben geen duidelijke vervolgstappen naar aanleiding van de aankoop van woningen. Als je het geluk hebt om een vondst onroerend goed in de Costa Blanca als Complete Spaanse villa , zal u adviseren over hoe u de investering die u gewoon te verzekeren gemaakt. Stad Quedada er om nieuwe woningen te kopen, net als in veel andere steden in de omgeving. En als je wilt om stil te zijn, als je eenmaal de aankoop van een van te maken onze woningen aan de Costa Blanca , < / strong> je moet huren van deze drie verzekeringen:

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning