Nieuwbouw appartementen te koop in Punta Prima Costa Blanca

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-79616

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Punta Prima

169.000€

Punta Prima is een woonwijk op slechts 5 minuten van Torrevieja en enkele van de beste stranden in Orihuela Costa, waarvan u het hele jaar door kunt genieten. Het is bijna perfect voor degenen die in Spanje willen wonen of gewoon op vakantie willen komen. Het rekent ook op een brede selectie van...

69m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: N0359

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Punta Prima

189.900€

Op loopafstand van alle voorzieningen in het kustgebied van Punta Prima zijn deze key-ready en moderne appartementen met drie slaapkamers. Met prijzen vanaf € 180.000 en op korte afstand van het strand, zijn deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hebben 75m2 woonoppervlak met drie...

75m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

. Enkele handige tips om u te helpen uw off-plan woning te kopen

Bij het kopen van een woning aan de Middellandse Zee, een van de meest populaire opties is om af te kopen plan. Jarenlang werd nieuwbouw gestopt als gevolg van de economische crisis.

Gelukkig, aan de Costa Blanca en de Costa Calida, deze situatie is nu achter de rug en op dit moment de regio biedt een verscheidenheid aan promoties die worden voordat zelfs wordt gebouwd worden verkocht! En ithe voordelen van het kopen op plan zijn bekend.

Op Compleet Spaanse woning, hebben we brachten meer dan 10 jaar het helpen van klanten van alle nationaliteiten om vastgoed te kopen in dit gebied van Spanje. We hebben uitgebreide kennis over het koopproces, dat maakt ons het beste advies aan onze klanten. In deze artikel geven we een paar tips om u te helpen problemen te voorkomen wanneer u uw woning te kopen.

Ontwerp uw toekomstige woning aan uw eigen persoonlijke behoeften

Het komt steeds vaker voor ontwikkelaars om de kopers van het pand, de mogelijkheid om veranderingen aan het pand voordat de bouw te bieden. U kunt kiezen voor de lay-out, materialen en afwerking van de property.Do de enige kans die ze bieden, zodat u uw woning aan uw eigen persoonlijke smaak en eisen voldoen personaliseren geen afval.

Het verkrijgen van alle informatie die u het recht te weten

Het zal belangrijk zijn voor u om de volgende informatie te verkrijgen:

- De volledige identificatie van de promotor en zijn bedrijf registratienummer te controleren, bijvoorbeeld, die eigenlijk in het Centraal register is ingeschreven. Bij het kopen van nieuwbouw woningen, uw advocaat is van vitaal belang bij het controleren van deze informatie.

- De vloer plannen voor uw toekomstige woning, evenals de exacte locatie binnen de ontwikkeling

- verslag over de kwaliteit (die moet detail de gebruikte materialen)

- De prijs, betalingsschema en leveringsdatum

Als u een aantal betalingen te doen voor het huis klaar is

Vraag het bewijs dat:

- Laat het bedrag dat is betaald

- U betaalt alleen op de bankrekening in verband met de bouw van het project

Je moet er ook voor zorgen dat de ontwikkelaar heeft een bankgarantie of verzekering dat de terugbetaling van de betaalde bedragen, vermeerderd met rente garandeert, als uw huis niet wordt gebouwd of de bouw wordt uitgesteld.

Op Compleet Spaanse woning, we beschikken over een breed scala aan moderne villa's, herenhuizen en appartementen . Neem een kijkje op onze website en als je alles wat je wilt zien, neem dan contact met ons op. Wij zijn hier om u te helpen met alles wat je nodig hebt.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning