Association of International Property Professionals

Nieuwbouw moderne villa's te koop in Algorfa Alicante

gevonden 28 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-63362

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa · Montebello

125.000€

Deze vrijstaande villa met 3 slaapkamers in Montebello ligt in een mooie, stille en rustige urbanisatie, dichtbij Ciudad Quesada en het traditionele Spaanse dorp Algorfa, en het 5 * La Finca Golf Resort, Hotel & Spa. Deze goed onderhouden woning bestaat uit een woonkamer met open haard, een...

108m2 Gebouwd · 200m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-85794

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

129.950€

Mooi huis met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Lo Crispin

85m2 Gebouwd · 155m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-82680

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

129.950€

Een ideale gelegenheid om deze vrijstaande villa met 2 slaapkamers te kopen, gelegen in een rustige omgeving met een fantastisch gemeenschappelijk zwembad. Er zijn prachtige uitzichten over de omgeving, de bergen en de zoutmeren. De accommodatie is in uitstekende staat en we raden u aan deze...

85m2 Gebouwd · 210m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-66311

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

136.000€

Mooi gepresenteerd, op het zuiden gelegen semi-vrijstaande villa te koop in Montebello, Algorfa. Deze eigenschap biedt 3 slaapkamers, de master met een Juliette balkon, 2 badkamers, een lounge met open haard, een aparte eethoek, een trap-opslag en een aparte keuken met toegang tot de bijkeuken...

102m2 Gebouwd · 167m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-68020

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

137.500€

Deze woning heeft nog geen beschrijving op dit moment.
Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

91m2 Gebouwd · 180m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-90138

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa · Montemar

137.500€

We zijn blij om dit mooie herenhuis gelegen in Montemar, AlgorfaThe eigenschap heeft een totale leefruimte van 89 m2 verdeeld in 3 slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten, 2 badkamers. De badkamer op de suite heeft een douche en een bad en de tweede badkamer heeft een hydromassagedouche, een...

89m2 Gebouwd · 210m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-22179

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

139.950€

We zijn verheugd om deze mooie villa in lo crispint te presenteren. Het pand heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en keuken. Er is ook een grote onderbouw en een solriumzicht is een must

149m2 Gebouwd · 196m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-34852

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa

140.950€

.

108m2 Gebouwd · 189m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-30608

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa · Montebello

145.900€

We zijn blij om deze vrijstaande woning gelegen in Montebello, Algorfa te presenteren. 5 minuten rijden van Quesada.De woning is in uitstekende staat en heeft 92 m2 bebouwd en is verdeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, eetkamer en woonkamer. alle ramen zijn voorzien van dubbel glas,...

92m2 Gebouwd · 168m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

De belangrijkste voordelen van het kopen van een nieuw gebouwde huis

Wanneer we naar een woning in het buitenland te kopen uiteengezet, een van de belangrijkste vraag komt altijd. Wil ik een nieuwbouw of een verkoop? In dit artikel, ik detail de voordelen van het kopen van een nieuw gebouwde woning.

Toen we om iets te kopen uiteengezet, we altijd op zoek naar de producten die in de best mogelijke conditie. Dit probleem heeft betrekking op alles wat we kopen en of we willen iets nieuw of iets tweedehands. In het algemeen, bij het kopen van iets nieuws, de voorwaarden zijn veel beter.

Bij woning is hetzelfde. Tijd en gebruik die optreedt kan niet worden genegeerd en zal altijd verminderen de initiële kwaliteit. Door te kiezen voor een nieuwe constructie, het zorgt ervoor dat de slijtage zal niet bestaan wanneer de woning wordt uw eigendom. Het stelt ons in staat om te ontspannen meteen zoals we weten alles is nieuw en er mogen geen problemen.

Sinds 2003 hebben een complete Spaanse woning geholpen Europeanen, uit veel verschillende landen, naar het huis te vinden van ze verlangen aan de Costa Blanca en Costa Calida. In dit artikel geven we een overzicht van de voordelen van de aankoop van nieuw gebouwde woningen.

Greater mogelijkheden om aanpassen van uw huis

Met nieuwbouw woningen, vooral als ze off-plan, is er altijd de mogelijkheid om de lay-out en materialen om onze smaak aan te passen. In de verkoop onroerend goed markt, er zijn dingen die gewoon niet kan worden gedaan als ze al worden gebouwd en afgewerkt.

Greater voordelen voor het milieu

De nieuwe gebouwen worden gebouwd met behulp van de modernste technologie op het gebied van energie-efficiëntie, dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook zal een paar euro te besparen op uw elektriciteitsrekening. Betere bouw, betere afwerking, betere isolatie allemaal helpen.

Lagere uitgaven voor onderhoud

Het kopen van een nieuw te bouwen pand zorgt ervoor dat de gebruikte materialen en de productietechnieken zijn de meest moderne en best, die ervoor zorgt dat uw huis is, vanaf het begin, in de beste conditie.

Meer ruimte en gemeenschappelijke ruimtes

Met de moderne stijl van het pand, is er meestal meer ruimte, niet alleen de interne leefruimte, maar in andere gebieden, zoals bergingen, parkeerplaatsen en gemeenschappelijke ruimtes, zoals een zwembad, tuinen en sportfaciliteiten), die vaak moeilijk te vinden inhomes zijn die zijn al eigendom is van iemand anders.

Of u een eigenschap van een nieuwbouw te zoeken, of een verkoop, neem dan contact Compleet Spaanse woning. Wij helpen u graag met alles wat je nodig hebt Wij bieden een individuele en persoonlijke service tijdens het koopproces, vanaf het eerste bezoek van de woningen tot aan de oplevering en we hebben ook een goede after sales service .

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning