Nieuwbouw moderne villa's te koop in Algorfa Alicante

gevonden 3 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0409

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Algorfa · La Finca Golf

260.000€

Hier wordt een mooie ontwikkeling van vrijstaande en halfvrijstaande villa's aangeboden op het zeer populaire La Finca Golf Resort. De ontwikkeling is gelegen op loopafstand van voorzieningen zoals bars, cafés, restaurants en een Britse supermarkt. De golfbaan ligt op ongeveer 2-3 minuten...

96m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: N0374

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Algorfa · La Finca Golf

279.900€

Deze uitzonderlijke moderne villa met drie slaapkamers bevindt zich op de golfbaan La Finca, aan de rand van Algorfa en heeft 90m2 woonoppervlak en percelen vanaf 336m2. Het heeft drie slaapkamers, twee badkamers (1 en suite), open woon / eetkamer met open keuken en wordt niet gemeubileerd...

90m2 Gebouwd · 336m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: N0376

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Algorfa · La Finca Golf

339.000€

Modern en zeer goed ontworpen zijn een kenmerk van deze gloednieuwe vrijstaande villa's, op één niveau, en bevinden zich op het La Finca Golf Resort en bieden een prachtig uitzicht op de bergen, het landschap en de prachtige golfbaan. Deze grote villa's bestaan uit een ruime woon / eetkamer...

119m2 Gebouwd · 339m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

De belangrijkste voordelen van het kopen van een nieuw gebouwde huis

Wanneer we naar een woning in het buitenland te kopen uiteengezet, een van de belangrijkste vraag komt altijd. Wil ik een nieuwbouw of een verkoop? In dit artikel, ik detail de voordelen van het kopen van een nieuw gebouwde woning.

Toen we om iets te kopen uiteengezet, we altijd op zoek naar de producten die in de best mogelijke conditie. Dit probleem heeft betrekking op alles wat we kopen en of we willen iets nieuw of iets tweedehands. In het algemeen, bij het kopen van iets nieuws, de voorwaarden zijn veel beter.

Bij woning is hetzelfde. Tijd en gebruik die optreedt kan niet worden genegeerd en zal altijd verminderen de initiële kwaliteit. Door te kiezen voor een nieuwe constructie, het zorgt ervoor dat de slijtage zal niet bestaan wanneer de woning wordt uw eigendom. Het stelt ons in staat om te ontspannen meteen zoals we weten alles is nieuw en er mogen geen problemen.

Sinds 2003 hebben een complete Spaanse woning geholpen Europeanen, uit veel verschillende landen, naar het huis te vinden van ze verlangen aan de Costa Blanca en Costa Calida. In dit artikel geven we een overzicht van de voordelen van de aankoop van nieuw gebouwde woningen.

Greater mogelijkheden om aanpassen van uw huis

Met nieuwbouw woningen, vooral als ze off-plan, is er altijd de mogelijkheid om de lay-out en materialen om onze smaak aan te passen. In de verkoop onroerend goed markt, er zijn dingen die gewoon niet kan worden gedaan als ze al worden gebouwd en afgewerkt.

Greater voordelen voor het milieu

De nieuwe gebouwen worden gebouwd met behulp van de modernste technologie op het gebied van energie-efficiëntie, dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook zal een paar euro te besparen op uw elektriciteitsrekening. Betere bouw, betere afwerking, betere isolatie allemaal helpen.

Lagere uitgaven voor onderhoud

Het kopen van een nieuw te bouwen pand zorgt ervoor dat de gebruikte materialen en de productietechnieken zijn de meest moderne en best, die ervoor zorgt dat uw huis is, vanaf het begin, in de beste conditie.

Meer ruimte en gemeenschappelijke ruimtes

Met de moderne stijl van het pand, is er meestal meer ruimte, niet alleen de interne leefruimte, maar in andere gebieden, zoals bergingen, parkeerplaatsen en gemeenschappelijke ruimtes, zoals een zwembad, tuinen en sportfaciliteiten), die vaak moeilijk te vinden inhomes zijn die zijn al eigendom is van iemand anders.

Of u een eigenschap van een nieuwbouw te zoeken, of een verkoop, neem dan contact Compleet Spaanse woning. Wij helpen u graag met alles wat je nodig hebt Wij bieden een individuele en persoonlijke service tijdens het koopproces, vanaf het eerste bezoek van de woningen tot aan de oplevering en we hebben ook een goede after sales service .

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning