Nieuwbouw villa's beschikbaar in Lo Pagan, Costa Calida

gevonden 0 WoningenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

De prachtige omgeving van Lo Pagan is zeer populair voor mensen op zoek naar een vakantiehuis eigenaar of full-time leven als gevolg van tal van natuurlijke schoonheid waaronder zoutvlaktes, mooie promenades en de wateren van de Mar Menor zee.

Compleet Spaanse woning hebben een aantal nieuwbouw villa's in deze stad, die zeer dicht bij San Pedro del Pinatar en biedt onze klanten een perfecte omgeving om te ontspannen en genieten van een hoge kwaliteit woning. De nieuwe, moderne stijl van het pand zijn zeer gewild en onze klanten uit het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en andere Noord-Europese landen zijn echt genieten van de keuze van wat er beschikbaar is.

Vrijstaande villa's met privé zwembad met twee of drie slaapkamers en veel licht in de woning komen beschikbaar, dus neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Lo Pagan heeft een lange promenade vanaf de molen en langs langs de jachthaven en nog verder. Dos Mares winkelcentrum is ook zeer dicht-by, die heeft een grote selectie van winkels en restaurants te proeven.

Als u geïnteresseerd bent in een woning in de stad die nog steeds onderhoudt een zeer sterke Spaanse cultuur dan kunt u contact met ons vandaag.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning