Nieuwbouw villa's te koop in Cabo Roig - Costa Blanca Zuid

gevonden 33 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-43870

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

219.000€

Lomas de Cabo Roig - Deze fantastische vrijstaande villa is gelegen in een rustige urbanisatie van Lomas de Cabo Roig en bestaat uit 5 slaapkamers en 3 badkamers. Bij het betreden van de woning vindt u een ruime woon / eetkamer en een aparte volledig ingerichte keuken met bijkeuken en toilet. Op...

138m2 Gebouwd · 5 Slaapkamers · 3 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-22159

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

229.000€

Lomas de Cabo Roig - ENKEL VERMINDERD MET 10000 € !!!!!!!! Deze fantastische vrijstaande villa is gelegen in een rustige urbanisatie van Lomas de Cabo Roig en bestaat uit 4 slaapkamers en 2,5 badkamers. Bij het betreden van de woning vindt u een ruime woon / eetkamer en een aparte volledig...

135m2 Gebouwd · 4 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-51611

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

230.000€

Lomas de Cabo Roig - Deze fantastische vierpersoonsvilla is gelegen in een rustige woonwijk in Lomas de Cabo Roig en bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woon- / eetkamer en een volledig ingerichte keuken met witgoed. Het pand is pas recent gebouwd en ingericht naar een hoge standaard en...

86m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-62083

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

260.000€

Lomas de Cabo Roig - ENKEL VERMINDERD MET 20.000 € !!!!!! Deze fantastische nieuw gebouwde vrijstaande villa is gelegen in Lomas de Cabo Roig en gebouwd op een perceel van 226 m2. De woning bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, woon / eetkamer en een volledig ingerichte keuken met...

80m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-47702

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

267.000€

Lomas de Cabo Roig - Deze fantastische nieuw gebouwde vrijstaande villa is gelegen in Lomas de Cabo Roig en bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woon- / eetkamer en een volledig ingerichte keuken. De woning beschikt over een eigen tuin, terrassen, een daksolarium en een privézwembad. Lomas...

105m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPS-48696

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig

274.995€

Met genoegen presenteren wij deze nieuw gebouwde vrijstaande bungalow in Lomas De Cabo Roig. De woning bestaat uit 2 grote slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers met inloopdouches, een open woon / eetkamer en een keuken in Amerikaanse stijl. Aan de buitenkant van deze woning hebben we een...

2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPG-19910

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Cabo Roig · Lomas de Cabo Roig

299.900€

Nieuwbouw - villa's met privé zwembad, solarium en uitzicht op zee in Cabo Roig - Orihuela Costa. Modern wooncomplex met 31 villa's. Elke villa heeft een eigen zwembad en is gelegen in Cabo Roig, het beste deel van Orihuela Costa, met een prachtig uitzicht op de zee. Cabo Roig heeft een prachtig...

128m2 Gebouwd · 186m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPQ-45757

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Cabo Roig · Lomas De Cabo Roig

299.900€

Palm Beach is een modern wooncomplex met 31 villa's. Elk van de villa's heeft een eigen zwembad en is gelegen in Cabo Roig, het beste deel van Orihuela Costa, met een prachtig uitzicht op zee. Cabo Roig heeft een prachtig klimaat, uitstekende stranden en het grootste winkelcentrum van...

130m2 Gebouwd · 186m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPG-57168

Villa · Resale · Costa Blanca South · Cabo Roig · Lomas De Cabo Roig

299.999€

.

160m2 Gebouwd · 525m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Stel je deze winter voor in de tuin van je nieuwe huis, genietend van een zachte en felle zon en het briesje van de Middellandse Zee. U kunt dus wonen en een nieuwbouw villa kopen te koop in Cabo Roig - Costa Blanca Zuid.

Cabo Roig ligt in Orihuela Costa, zeer dicht bij Torrevieja, dat in een internationaal toeristisch centrum ligt vanwege de fantastische stranden en het buitengewone klimaat.

Het is zeer goed verbonden met de internationale luchthaven van San Javier in Murcia. Bovendien zijn de belangrijkste stedelijke centra van het gebied gemakkelijk bereikbaar via de nationale snelweg of snelweg.

Vanwege deze uitstekende communicatie is dat wat bij onze luxe villa's past, dus leef aan de kust en geniet van een onberispelijke communicatie met elk punt van de omgeving.

Cabo Roig is een gebied geboren voor plezier en vrije tijd. Geef niet op aan zijn prachtige stranden waar u kunt ontspannen in de zon en prachtige wandelingen kunt maken, zelfs in de winter.

Nautische Clubs Marina Cabo Roig, hoewel u enkele jaren later andere Nautische Clubs met verschillende kenmerken kunt vinden, waarmee u een breed scala aan mogelijkheden op zee kunt voltooien.


Bezoek op internet onze luxe nieuwbouw villa's te koop in Cabo Roig - Costa Blanca Zuid

Wij bieden u een ruime keuze aan luxe nieuwbouw villa's te koop in Cabo Roig - Costa Blanca Zuid.

Nu hebt u de mogelijkheid om ze op internet te bezoeken en meer te weten te komen over hun kenmerken en hun locatie.

Als u vragen heeft, vul dan de contactvragenlijst in en wij zullen snel uw vragen beantwoorden.

Wij bieden villa's met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee. Stelt u zich eens voor om te ontspannen in het solarium rond het zwembad van uw nieuwe huis, terwijl u geniet van de zachte zeebries die de omgeving omringt.

Onze villa's zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben voldoende thermische en akoestische isolatie.

De grote ramen laten zonlicht naar alle vertrekken en creëren een gezellige sfeer.


Vraag ons naar de kenmerken van onze nieuwbouw villa's te koop in Cabo Roig - Costa Blanca Zuid

We hebben meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector om onze klanten de beste eigenschappen te bieden. Vraag ons naar de kenmerken van onze nieuwbouw villa's te koop in Cabo Roig - Costa Blanca Zuid en u zult versteld staan van hun kwaliteiten.

Ons werk is voornamelijk gespecialiseerd in de vastgoedsector van Costa Blanca en Costa Cálida.

Vanwege de massale toestroom van klanten uit Noord-Europa hebben we meertalig personeel, zodat u geen communicatieproblemen hebt.

Naast de aankoop van uw nieuwe villa in Spanje, helpen wij u ook bij het beheren van alle aan u gerelateerde problemen.

Wij adviseren u over het wisselen van valuta, het openen van een bankrekening in Spanje, automatische incasso, verzekeringscontracten, enz.

We wachten op u op:

Carrer Gauss, 3 - 03203 Elx (Alacant).

telefoons:

Kantoor: 0034 865 753 047

Gary Lewis: 0034 628 187 704 | 0044 786 018 0744

Van Dave de Ruiter: 0034 699 476 460

Sven Müller-Nicolai: 0049 15127554857 | 0034 673790444

E-mail: info@completespanishproperty.com

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning