Nieuwbouw Villa's te kopen in La Zenia Costa Blanca Zuid

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-53452

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · La Zenia

172.000€

Fantastisch appartement op de eerste verdieping in een privécomplex in La Zenia, Orihuela Costa. Het appartement ligt op het zuiden en bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan een en-suite). De woning heeft ook een keuken in Amerikaanse stijl, een grote woon-eetkamer met toegang tot het...

93m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

La Zenia, La Zenia
(32)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Ontdek waarom de Costa Blanca is het Paradise Shopping

De Costa Blanca evolueert in een tempo dat nieuwe trends zijn in opkomst onder het grote aantal buitenlanders die naar onze kusten komen elk jaar. Goed uitziende goedkope woningen te huur of wederverkoop of nieuw gebouwde huizen op zoek te kopen in La Zenia, van de zon en strand toerisme werd verleid door het winkelcentrum aan de Costa Blanca.

Door de lage prijzen en de kwaliteit van de woningen in dit gebied van Spanje, de bevolking is getroffen door een grote toename met de komst van veel buitenlanders. Gezien de hoge koopkracht, hebben grote winkels en merken besloten om te openen in de Costa Blanca nieuwe winkels.

Naast de luxe goederen, als je de mogelijkheid om de huizen in het zuiden van de Costa Blanca te genieten in plaatsen zoals La Zenia, La Mata en Guardamar vindt u uit de eerste hand in kennen de beste ambachtelijke producten de top 5 plaatsen in de Costa Blanca voor Shop:

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning