Association of International Property Professionals

Nieuwbouw Villas Costa Blanca

gevonden 745 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-49553

Villa · Resale · Costa Calida · Calasparra · Murcia

59.995€

Deze woning heeft nog geen beschrijving op dit moment.
Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

90m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPC-54625

Villa · Nieuwbouw · Costa Calida · Balsicas

70.000€

MODEL RYDER 1 slaapkamer half vrijstaande villa - gebouwd en klaar om te gaan Open woon- en eetkamer / keuken Afzonderlijke kleedkamer Tuin met percelen tot 250m2

60m2 Gebouwd · 1 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPX-41590

Villa · Resale · Costa Blanca South · Daya Nueva

79.000€

We hebben met veel plezier deze moderne semi-vrijstaande bungalow op de markt aangeboden, gelegen op korte afstand van alle dorpsvoorzieningen. De woning bestaat uit 2 slaapkamers (beide met inbouwkasten), een complete badkamer, een Amerikaanse keuken die uitkomt op de patio aan de achterzijde...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPK-75797

Villa · Resale · Costa Blanca South · Pilar de la Horadada

92.500€

** Verlaagd van 99500 ** Deze halfvrijstaande bungalow ligt aan een kleine rustige weg op loopafstand van voorzieningen. De ingang van het pand is via een overdekt terras aan de voorzijde van het pand, via de voordeur is een ruime woonkamer / eetkamer met airconditioning. Aan de achterzijde van...

67m2 Gebouwd · 190m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-59797

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada · La Marquesa Golf

99.950€

Een populaire en aantrekkelijke villa met grote tuin, carport, verschillende terrassen en een prachtig uitzicht. De woning ligt dicht bij het commerciële centrum met bars, restaurants, supermarkt en het dorp Rojales. Voor degenen die graag golf spelen, kan de golfbaan - met clubhuis - op korte...

65m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-94790

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

112.000€

3 slaapkamers en 2 badkamers vrijstaande woning met een gemeenschappelijk zwembad gelegen in Ciudad Quesada.

100m2 Gebouwd · 120m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-84166

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

117.500€

Prachtige villa te koop in Ciudad Quesada, waar u alle diensten kunt vinden zoals bars, restaurants, supermarkten, winkels, apotheken, banken, medisch centrum en nog veel meer. Dit huis heeft een grote woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. Het huis is zeer ruim, alle nieuwe afwerkingen...

80m2 Gebouwd · 90m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-68478

Villa · Resale · Costa Blanca South · Ciudad Quesada

119.000€

Een vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Quesada. Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, is dit een geweldige investeringsmogelijkheid. Het aanbieden van drie slaapkamers, twee badkamers, woon / eetkamer en keuken, wordt het pand gemeubileerd verkocht en heeft...

100m2 Gebouwd · 200m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPR-63362

Villa · Resale · Costa Blanca South · Algorfa · Montebello

125.000€

Deze vrijstaande villa met 3 slaapkamers in Montebello ligt in een mooie, stille en rustige urbanisatie, dichtbij Ciudad Quesada en het traditionele Spaanse dorp Algorfa, en het 5 * La Finca Golf Resort, Hotel & Spa. Deze goed onderhouden woning bestaat uit een woonkamer met open haard, een...

108m2 Gebouwd · 200m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad


Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

BBVA beklemtoont de goede prestatie van de vastgoedmarkt in Spanje in 2017

BBVA Research wijst erop dat de vastgoedsector in het eerste kwartaal van 2017 scherp is gestegen, met een 'positieve' prestatie in de omzet die de prijsstijging versnelde. Deze bank wijst er echter op dat het een hoge geografische heterogeniteit in de prijzen toonde.

Dit blijkt uit het nieuwste vastgoedwaarnemingscentrum van Spanje, opgesteld door BBVA Research, de studiedienst van de financiële instelling, die blijkt uit een positieve evolutie van de omzet van woningen, volgens de gegevens van het CIA, in het Centrum voor Statistische Informatie van Notarissen (CIEN). Maand maart verkocht 48.695 woningen.

Dit betekende dat, na aanpassing voor de reeks seizoensvarianten en kalender effecten, de verkoopstagnatie vergeleken met de vorige maand, maar in de jaarlijkse termijnen stegen de residentiële omzet met 19,5%. Zo was er tot en met maart een stijging van 16,2% per jaar in de omzet, boven het gemiddelde van 2016, te danken aan het feit dat de belangrijkste determinanten van de vraag de positieve toon van de eerste maatregelen van het jaar handhaven.

In deze zin benadrukt hij dat de werkgelegenheid nog steeds een positieve evolutie blijkt, aangezien de sociale partners in april en mei groeien met een maandelijks gemiddelde van 0,4% boven het maandelijkse gemiddelde van het eerste kwartaal (+0,3%). Daarnaast is het vertrouwen van het huishouden in mei verder verbeterd.

Na een goede april-enquête in het tweede kwartaal van het jaar hebben de huishoudens de optimisme over de economie in de komende twaalf maanden versterkt, merkt BBVA Research op en voegt daaraan toe dat dit alles gebeurt in een context waarin de financiële omstandigheden gunstig zijn voor huishoudelijke schulden, aangezien De nieuwe 12-daling Euribor-afname, die in mei op -0,127% stond.

Heterogeniteit in de teruggang van de prijzen

Anderzijds is de groei van de woningprijzen in het eerste kwartaal van 2017 versneld. Volgens het ministerie van Ontwikkeling was de gemiddelde woningprijs in het eerste kwartaal 1.525,8 euro per vierkante meter, 0,7% Meer kwartaal, eenmaal het seizoensgebonden kwartaal (CVEC) werd gecorrigeerd, 0,2 procentpunt meer dan in het vierde kwartaal van 2016.

Anderzijds vertoonde het jaar-op-jaar prestatie in het eerste kwartaal een versnelling van de groeipercentage naar 2,2%, 0,7 procentpunt meer dan in het vorige kwartaal. In ieder geval merkt BBVA Research op dat de evolutie van de woningprijs steeds tussen januari en maart een hoge geografische heterogeniteit laat zien. Na het corrigeren van de seizoensreeks van het kwartaal waren er spikes in negen autonome gemeenschappen (Andalusië, Canarische Eilanden, Cantabrië, Catalonië, Valencia, Madrid, Murcia, Navarra en Baskenland), waarbij de promoties werden geregistreerd in Cantabrië, Navarra en País Vasco, drie Van de regio's die in de vorige kwartalen minder dynamiek hebben getoond.

In contrast, in de rest van de autonome gemeenschappen viel de gemiddelde woningprijs in het eerste kwartaal in vergelijking met het vorige kwartaal, met Aragon en La Rioja, met kwartaaldaling van ongeveer 2%.

De bouw komt terug.

Tenslotte eindigde het eerste kwartaal van 2017 met een nieuwe groei in de bouwactiviteit. De praktische stagnatie van nieuwe huisvestingsvisum voor maart (-1%) belet niet dat de eerste tranche van het jaar afloopt met een stijging van 18,7% in visum op jaarbasis. Zo, in de eerste drie maanden van het jaar goedkeuren de aanvang van bijna 20.000 woningen, 3.141 meer dan in hetzelfde kwartaal van 2016.

Vind nieuwbouwwoningen in Costa Blanca met volledig Spaans onroerend goed.

Of u nu Brits, Frans of Scandinavisch bent, moet u weten dat in het volledige Spaanse Bezit wij ervan overtuigd zijn dat elke klant zo precies als individu moet worden behandeld, zodat elk onderzoek een eigen persoonlijke aanraking en een andere relatie met het bedrijf heeft.

Voor veel mensen zouden ze voor het eerst in het buitenland kunnen kopen en het is daarom van vitaal belang dat we uitgebreide kennis hebben van de Spaanse markt en de regio van de Costa Blanca om eventuele zorgen te vergemakkelijken.

Als u denkt over het kopen van een woning in de Costa Blanca, neem dan contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning