Nieuwbouw Villas Orihuela Costa

gevonden 0 WoningenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Tips om te volgen bij het afnemen van plangebouwen in Spanje

Een van de beste manieren om een goedkoop huis te kopen is om off-plan te kopen. In dit artikel geven we een aantal tips.

Om risico's te vermijden, is het raadzaam deze tips te volgen bij het kopen van een huis op plan:

Onderzoek naar de promotor en zijn carriere.

U moet weten wie uw huis verkoopt. Als u een ontwikkelaar bent, is het raadzaam om te weten of u ervaring heeft in de sector, of het oplosmiddel is of als u het land heeft waarop u de huizen gaat bouwen.

Controleer het contract goed.

Hoewel het heel duidelijk lijkt, lees het voorzichtige contract dat met het bedrijf wordt ondertekend, zorgvuldig. Controleer de clausules goed en stel eventuele vragen aan. Het contract wordt niet voor een notaris gedragen totdat de eigenaar de sleutels heeft overhandigd.

Krijg een kopie van de plannen.

Vraag de ontwikkelaar om de plannen van het appartement op het moment dat u het contract ondertekent. Op deze manier kun je unilaterale veranderingen door de promotor tonen.

Zorg ervoor dat de prijs en de datum nauwkeurig zijn.

Het is noodzakelijk dat de door de ontwikkelaar verstrekte documenten de uiteindelijke prijs van het huis bevatten, inclusief btw, evenals de exacte datum van levering van de sleutels. Om schrikken te vermijden, accepteer je nooit een document met benaderingen.

Betaal altijd via de bank.

De ontwikkelaar moet een account openen die alleen voor bouwkosten kan worden gebruikt en die het geld terugvordert door de kopers. Dit is waar u uw inkomen moet maken via overschrijving, om veiliger te zijn.

Vraag om een onderschrijving van de promotie en een individuele onderschrijving.

Het vraagt om een algemene garantie voor alle promoties, met als doel alle door de eigenaars bijgedragen bedragen te waarborgen. Afgezien van deze algemene garantie vereist het een individuele garantie gegarandeerd door een verzekeraar of een bank. Op die manier bent u gewaarborgd een schadevergoeding die u in staat stelt om het geld dat voor huisvesting wordt bijgedragen te herstellen.

Complete Spanish Property helpt u bij het vinden van nieuwbouwwoningen in Orihuela Costa.

Bij Complete Spanish Property proberen we uw benadering van de Spaanse vastgoedmarkt zo vlotte mogelijk te maken. Ons advies is om te luisteren naar de behoeften en eisen die u mag hebben. Als u overweegt een woning te kopen op Orihuela Costa, Costa Blanca of Costa Calida, kijk uit onze portefeuille van eigenschappen. We zijn er zeker van dat we de woning hebben die u zoekt.

Neem contact op met Spaans onroerend goed en binnenkort geniet u van uw droomhuis op een prachtige plek om van het leven te genieten en te voelen energie en verjonging.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning