Nieuwbouwwoning in Lo Pagan

gevonden 0 WoningenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
BBVA Research verwacht een stijging van 10% in de verkoop van woningen in Spanje in 2017

Gegevens van de entiteit voorspellen dat in 2017 de Spaanse vastgoedmarkt met meer dan een half miljoen transacties zal worden afgesloten.

De vastgoedsector komt dichter bij en dichter bij de omzet in 2008. In ieder geval is dat wat BBVA Research voorspelt in 2017 meer dan een half miljoen transacties zal overschrijden, 10% meer dan een jaar geleden.

De gegevens van de eerste maanden van het jaar bevestigen de opwaartse trend in de aankoop van woningen. Tot mei werden 212.073 huizen verkocht, een stijging van 14,5% jaar-op-jaar. Zo lijkt het dat dit het vierde opeenvolgende jaar van de stijgingen sinds 2013 zal zijn, toen het land met 300.568 bewegingen raakte, volgens de gegevens van het ministerie van Openbare Werken van Spanje.

De toename van de activiteiten is voornamelijk toe te schrijven aan de verkoop van de belangrijkste woningen, voor de vraag van buitenlanders. Een stijging die verschillende gevolgen heeft. Een van hen is de prijsstijging. Volgens de prognose van BBVA Research zal de marktwaarde jaarlijks met gemiddeld 3% stijgen. Dit zou de prijs van het vierkante meter verlaten in ongeveer 1.570 euro, waarden vergelijkbaar met die van 2004, volgens de gegevens van het ministerie van Openbare Werken van Spanje.

Het rapport wijst erop dat ontwikkelaars al reageren op het voorschot van de vraag en naar verwachting zullen 80.000 nieuwe woningen richten. Dit is 20% meer dan een jaar geleden, wat zal bijdragen aan de groei van de Spaanse economie. Zo schat BBVA dat investeringen in woningen in 2017 een groei van 9,4% van het BBP zullen uitmaken.

Complete Spanish Property helpt u bij het vinden van nieuwbouwwoningen in Lo Pagan.

Bij Complete Spanish Property proberen we uw benadering van de Spaanse vastgoedmarkt zo vlotte mogelijk te maken. Ons advies is om te luisteren naar de behoeften en eisen die u mag hebben. Als u overweegt een woning te kopen op Orihuela Costa, Costa Blanca of Costa Calida, kijk uit onze portefeuille van eigenschappen. We zijn er zeker van dat we de woning hebben die u zoekt.

Neem contact op met Spaans onroerend goed en binnenkort geniet u van uw droomhuis op een prachtige plek om van het leven te genieten en te voelen energie en verjonging.

Welkom bij Complete Spanish Property
Makelaars aan deCosta Blanca en Costa Calida

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning