Nieuwbouwwoning te koop Costa Calida

gevonden 4 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0395

Appartement · Nieuwbouw · Costa Calida · Los Alcazares

99.500€

Gelegen aan het strand in Los Alcazares ligt deze verbluffende ontwikkeling van Nueva Ribera Beach Club. Ze bieden een keuze uit woningen met één, twee of drie slaapkamers en worden verkocht met apparatuur, airconditioning, een ondergrondse parkeergarage en een opslagruimte. De optie met één...

55m2 Gebouwd · 1 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: N0396

Appartement · Nieuwbouw · Costa Calida · Los Alcazares

142.500€

Gelegen aan het strand in Los Alcazares ligt deze verbluffende ontwikkeling van Nueva Ribera Beach Club. Ze bieden een keuze uit woningen met één, twee of drie slaapkamers en worden verkocht met apparatuur, airconditioning, een ondergrondse parkeergarage en een opslagruimte. De optie met...

61m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: N0397

Villa · Nieuwbouw · Costa Calida · Los Alcazares

250.000€

Gelegen in de populaire kustplaats Los Alcazares aan de Mar Menor zijn deze moderne en stijlvolle vrijstaande villa's met drie slaapkamers. De villa's bieden drie slaapkamers, twee badkamers, open woon / eetkamer, keuken en bijkeuken en zijn verdeeld over twee verdiepingen. dicht bij...

90m2 Gebouwd · 122m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: N0391

Villa · Nieuwbouw · Costa Calida · Los Alcazares

304.000€

Deze vrijstaande villa's met privézwembad liggen op loopafstand van het strand en de voorzieningen in Santiago de La Ribera. De eigenschappen bieden drie slaapkamers en drie badkamers, woon / eetkamer, open keuken en bijkeuken. De kavels beginnen vanaf 304m2 en intern is er 128m2...

128m2 Gebouwd · 304m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Tips voor het kopen van het huis van je dromen op de Costa Calida

Om ervoor te zorgen dat bij het kopen van een huis dat onze investering correct is, zijn er een aantal factoren die we moeten weten.

We zijn in een goede tijd om winstgevende investeringen in huisvesting te maken, maar ze gaan niet van de lucht vallen, we moeten weten hoe ze te identificeren. Op dit moment is het onroerend goed van Spanje op een goed prijspeil, waarin al snel de minimumquota binnen enkele jaren is bereikt, binnenkort naar verwachting stijgen.

Denk na over hoe je ideale huis er uit zou zien.

Het stelt de doelstelling vast die de investering heeft die u in een woning realiseert om de maximale winstgevendheid te kunnen verkrijgen. Dit betekent dat u duidelijk moet zijn of u het huis wilt huren, te koop of erin wilt wonen. Afhankelijk van deze factoren moet u een of ander type woningen vinden om winstgevendheid te verkrijgen.

Kies de juiste locatie

Niet alle gebieden zijn in staat om waarde aan huisvesting te brengen. Daarnaast zijn er in alle steden uitbreidende gebieden, trendy wijken, en anderzijds hebben andere huizen minder waarde omdat ze in minder aantrekkelijke delen van de stad liggen. Hij denkt dat de huizen in het centrum de meeste worden herwaardeerd in de tijd.

Vraag om hulp indien nodig.

Om het succes van de investering te waarborgen, met name bij de kopers die geen experts zijn, is het raadzaam om advies van een makelaar te krijgen. Deze professional is een expert in het gebied waarin hij wil investeren, hij zal helpen om onnodige risico's te vermijden en zal alle vastgoedactiviteiten zonder onheil en op de gewenste termijn kunnen voltooien.

Complete Spanish Property helpt u bij het vinden van Nieuwbouwwoning te koop in Costa Calida.

Bij Complete Spanish Property proberen we uw benadering van de Spaanse vastgoedmarkt zo vlotte mogelijk te maken. Ons advies is om te luisteren naar de behoeften en eisen die u mag hebben. Als u overweegt een woning te kopen op Orihuela Costa, Costa Blanca of Costa Calida, kijk uit onze portefeuille van eigenschappen. We zijn er zeker van dat we de woning hebben die u zoekt.

Neem contact op met Spaans onroerend goed en binnenkort geniet u van uw droomhuis op een prachtige plek om van het leven te genieten en te voelen energie en verjonging.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning