Nieuwbouwwoningen te koop Cabo Roig

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0283

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Cabo Roig

460.000€

Deze gloednieuwe 3 slaapkamer, 3 badkamers vrijstaande villa's zijn gelegen in Lomas de Cabo Roig op een geweldige locatie op slechts een paar minuten lopen van restaurants, bars en winkels. De begane grond bestaat uit een lounge / eetkamer, een open keuken, een eethoek, een slaapkamer met...

193m2 Gebouwd · 201m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPY-45526

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Cabo Roig

920.000€

Lomas De Cabo Roig ligt in de rustige omgeving van Orihuela Costa. Deze prachtige woning met 5 slaapkamers en 4 badkamers is gebouwd op een perceel van 700 m2 en ontworpen voor een moderne levensstijl. Een zonovergoten open plattegrond heeft grote glazen ramen in elke kamer. Het huis biedt een...

430m2 Gebouwd · 5 Slaapkamers · 4 Badkamers ·

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Cabo Roig, Cabo Roig
(61)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Behuising aan de Spaanse kust laat de crisis achter

De prijzen groeien dubbel cijfer in de hitte van het herstel van de consumptie en de vakantieverhuur boom.

In een recent rapport van de onroerend goed website pisos.com bleek dat een type huis te koop op Spaanse stranden nu 215.579 euro zou kosten, 19,84% meer dan in 2016, toen de gemiddelde prijs 179.886 euro was. In termen van huur is het gegaan van een gemiddelde huurprijs van 565 euro per week naar 642, een stijging van 13,57% in een jaar.

Een ander rapport dat door Tinsa is opgesteld, weerspiegelt ook het herstel van vitale tekenen van woonsituatie in de strandgebieden. Deze röntgenstraal verdeelt de peninsulaire kust en eilanden in 58 zones. Het technische netwerk van de taxateur wijst erop dat de situatie duidelijk verbeterd is in 22,4% van de geanalyseerde gebieden, tegenover 8,8% vorig jaar. In een ander wordt 43% van de tekens van verbetering gezien, met bijna twee derde evolueert positief.

In ieder geval, aangezien Tinsa benadrukken dat de activiteit van aankoop en verkoop in het afgelopen jaar een radicale verandering heeft ondergaan. In 84,5% van de zones hebben technici de perceptie dat er sprake is van een toename van de transacties op de vakantiemarkt, wanneer dit vorig jaar nauwelijks plaatsvond in 23% van de geanalyseerde kustlijnen. In alle kustkommuniteiten die in het rapport zijn opgenomen, steeg de omzet met 14,6% in 2016 ten opzichte van vorig jaar, volgens Fomento-gegevens, tot 158.635 eenheden.

Canarische eilanden, Mallorca en Ibiza, Costa Dorada, zuidelijke Alicante, de oostkust van Malaga en de kust van Cadiz tussen Tarifa en Conil zijn de gebieden waar Tinsa de locomotief van het herstel vindt. Bij de reactivering van deze markt combineert de puls die op de tweede thuismarkt wordt hersteld, maar ook de investeringsmogelijkheden, versterkt door de vakantieverhuurboom.

Ze geven de nieuwbouwontwikkelingen terug.

De bevorderende activiteit verhoogt ook het ritme, alhoewel hier de kranen naar wijken gaan. En dit is bijna letterlijk. De meerderheid is gevestigd in de provincie Alicante, alhoewel de woonboom in aanbouw door de gemeenten wordt geconcentreerd en zelfs sterk varieert naargelang het gebied: Orihuela (met 1.038 vergunningen is na Barcelona, de gemeente met meer visa), Torrevieja (620) en Pilar de la Horadada, in de Vega Baja; Jávea en Benidorm (328), in de jachthavens; En Elche (372) zijn de heetste plekken.

Zoek nieuwbouwwoningen te koop in Cabo Roig met volledig Spaans onroerend goed.

Of u nu Brits, Frans of Scandinavisch bent, moet u weten dat in het volledige Spaanse Bezit wij ervan overtuigd zijn dat elke klant zo precies als individueel moet worden behandeld, zodat elk onderzoek een eigen persoonlijke aanraking en verschillende relatie met het bedrijf heeft.

Voor veel mensen zouden ze voor het eerst in het buitenland kunnen kopen en het is daarom van vitaal belang dat we uitgebreide kennis hebben van de Spaanse markt en de regio van de Costa Blanca om eventuele zorgen te vergemakkelijken.

Als u denkt over het kopen van een woning in de Costa Blanca, neem dan contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning