Nieuws

Ontdek hier het laatste Nieuws over de vastgoedmarkt in Spanje - Costa Blanca

In deze rubriek vindt u artikels over onze nieuwste aanbiedingen, promoties en nog veel meer . Wij willen u op de hoogte houden als u denkt over het aankopen van een resale of nieuwbouw woning aan de Costa Calida (Murcia) of Costa Blanca (Alicante)

Bovendien heeft u de mogelijkheid om de nieuwste kwaliteiten van ons soort onroerend goed te ontdekken: appartementen, villa's, landhuizen, enz.


De oplossing voor uw vakantie of pensionering: een verblijf in onze huizen te koop aan de Costa Blanca.

De oplossing voor uw vakantie of pensionering: een verblijf in onze huizen te koop aan de Costa Blanca.

Weet u nog niet waar u uw vrije tijd in de zomer kunt doorbrengen? Compleet Spaans onroerend goed biedt u een grote selectie van huizen te koop aan de Costa Blanca. We zijn trots om moderne en stijlvolle appartementen te presenteren in de buurt van het strand , landhuizen met een prachtige...

13 mrt 2020
Bekijk meer +

Cliënten uit Engeland voltooiden hun appartement op het zuiden in Algorfa, met prachtig uitzicht over de sinaasappelboomgaarden.

Cliënten uit Engeland voltooiden hun appartement op het zuiden in Algorfa, met prachtig uitzicht over de sinaasappelboomgaarden.

Ik ontmoette Alan & Marilyn in januari en we bekeken enkele appartementen in Algorfa, omdat het een gebied is waar ze van gaan houden, na hier een paar jaar te hebben gehuurd. Ze vonden een prachtig gepresenteerd appartement op het zuiden en voltooiden deze week. Dit is wat ze te zeggen...

28 feb 2020
Bekijk meer +

Bent u op zoek naar nieuwe woningen in Torrevieja? Compleet Spaans onroerend goed biedt stijlvolle en moderne ontwikkelingen in de buurt van de zee

Bent u op zoek naar nieuwe woningen in Torrevieja? Compleet Spaans onroerend goed biedt stijlvolle en moderne ontwikkelingen in de buurt van de zee

Op een ochtend wakker worden, uit het raam kijken en een hartverscheurende dag van de zon zien. Dit is de dagelijkse basis die iedereen kan genieten van het leven in een van onze nieuwe eigenschappen in Torrevieja. Dankzij het prachtige mediterrane weer en de kristalheldere stranden en baaien,...

28 feb 2020
Bekijk meer +

Cliënt uit Leicester - erg blij met haar prachtige villa

Cliënt uit Leicester - erg blij met haar prachtige villa

Fiona kwam naar Spanje om rond te kijken naar enkele eigenschappen en slaagde erin om een prachtige villa met geweldige buitenruimte te krijgen, op loopafstand van de hoofdstraat in Ciudad Quesada. Dit is wat ze te zeggen had: Ik heb in september 2019 contact opgenomen met Gary met betrekking...

21 jan 2020
Bekijk meer +

Zeer opgewonden klanten uit Engeland voltooid op hun prachtige villa met uitzicht op de golfbaan in Ciudad Quesada

Zeer opgewonden klanten uit Engeland voltooid op hun prachtige villa met uitzicht op de golfbaan in Ciudad Quesada

We ontmoetten Lindsay en Marcus om enkele eigenschappen te bekijken in 2019, die ze voor hun gezin konden gebruiken en gisteren hebben ze voltooid bij de notaris, dus ze zijn de trotse eigenaren van een woning hier in Costa Blanca. Dit is wat ze te zeggen hadden: We ontmoetten Gary in september...

14 jan 2020
Bekijk meer +
Categorieën

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning