Off Plan Appartement in Ciudad Quesada Costa Blanca

Veel van onze klanten, de overgrote meerderheid afkomstig uit Noord-Europese landen , zoals Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland , zijn dol op het spelen van golf. Anderen zijn gewoon dol op comfort en plezier van het leven in een plaats als de Middellandse Zee in Spanje, waar de weersomstandigheden zijn enkele van het hoogste niveau.

in Complete Huizen raden wij u ervoor kiezen om een appartement plannen te koop in Ciudad Quesada te kopen, in het zuiden van de Costa Blanca en zijn daarmee een van die bevoorrechte tot een leven van ontspanning en comfort een van de plaatsen te genieten in de wereld met een beter klimaat voor het leven.

onze Real Estate Agency ook aan de Costa Calida , heeft woningen te koop aan de Costa Blanca en Costa Calida, en onze makelaars zijn de beste deskundigen (met meer dan elf jaar ervaring) in het verstrekken van de meest uitgebreide advies en aangepast aan onze klanten die uiteindelijk het vinden van de ideale huis voor hen op basis van hun vaardigheden, interesses en hobby's.

Voor degenen die hebben gekozen voor de luxe en het comfort van een geplande appartementen in Ciudad Quesada, Costa Blanca in Spanje, plus een mooie prijs verlaagd tot verworven eigendom plan te hebben, vond een stad gebouwd uit de jaren zeventig rond een golfbaan en is sindsdien een van de belangrijkste bestemmingen voor buitenlandse toeristen. Velen van hen, enthousiast over de mogelijkheden van de vrije tijd, evenals de natuurlijke omgeving en de goede weersomstandigheden in het gebied, besloten zich te vestigen in een definitieve manier.

Als u ook een nieuw huis of huis van wederverkoop in de Costa Blanca van de hoogste kwaliteit en de beste prijzen, dan kunt u contact opnemen met onze agenten dan beginnen werken aan het vinden van de juiste accommodatie voor u en voor veel minder dan je zou verwachten.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning