Off Plan Villa in Benijófar Costa Blanca Zuid

Als u meer wilt ontspannen leven in een huis in de eerste set in een natuurlijk paradijs kennen, in complete Spaanse woning hebben een aantal eigenschappen die zeer geïnteresseerd zijn. Wij raden de aankoop van een Off Plan Villa in Benijófar Costa Blanca Zuid . Momenteel hebben we prachtige twee verdiepingen tellende villa's met twee slaapkamers en twee badkamers en de mogelijkheid om een derde slaapkamer op de tweede verdieping toe te voegen als de klant wenst.

Want dat is wat onze makelaar aan de Costa Blanca kregen om onze klanten de beste woningen in de Costa Blanca en de Costa Calida, in topconditie en altijd genieten van onze specialiseert in het vinden van de geschikte woonruimte dienst onze klanten.

We proberen de zorgen meest persoonlijke service voor al onze adviezen blijkt effectief mogelijk te maken voor onze klanten. Je moet perfect weet dat de vorderingen en wensen van de mensen die vertrouwen in ons werk om de beste huis en de beste geschikt is voor uw behoeften te voldoen. Als de keuze voor Benijófar in deze levendige stad vindt u de stranden van Guardamar del Segura op slechts 15 km afstand en Alicante luchthaven vijfendertig minuten rijden te vinden. De dichtstbijzijnde golfbanen zijn de La Marquesa en La Finca tien minuten. Een van de beste golfbanen van de vele die onze klanten kunnen bezoeken in de provincie Alicante en Murcia. Een uitstekende locatie om te genieten van een magische plek

Als u besluit om ons advies te volgen over de aankoop van een villa plan Benijofar, of enige andere stad aan de Costa Blanca, hebben we woningen gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van locaties en zeer goed gelegen voor toegang tot alle basisdiensten. In Complete Spaanse villa vindt je jouw droomhuis , want we hebben verschillende typen woningen als appartementen, villa's, chalets, huizen, etc ... nieuw, tweedehands, plan of turnkey. Als u wilt dat de beste mogelijkheden om een leven in het paradijs aan de Middellandse Zee te maken, hebben wij het agentschap die u nodig hebt.

Contact Compleet Spaanse villa vandaag voor meer informatie over onze nieuwe woningen te koop in de Costa Blanca . Als u een bestaande woning te krijgen voor verkoop in de Costa Blanca of als u geïnteresseerd bent in een nieuw pand te koop op de zijn Costa Blanca of Costa Calida, in ons bureau vind uw ideale woning.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning