Om Nieuwbouw kopen appartementen in Campoamor Costa Blanca Zuid

gevonden 3 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-29799

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

279.000€

Modern nieuwbouw appartement in Las Colinas, Orihuela Costa. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers (een van hen heeft een eigen badkamer). Ook heeft de eigenschap open keuken, grote eet-woonkamer, terras van 21 m2 met een panoramisch uitzicht op de golfbaan. Het residencial...

113m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-96719

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

302.000€

Fantastisch appartement in Las Colinas, Orihuela Costa. Het pand bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. Grote eet-woonkamer, open keuken en een tuin van 55 m2. Het appartement is gelegen in een luxe woonwijk met gemeenschappelijk zwembad, restaurant, golfbaan en groene zones. Las Colinas Golf...

160m2 Gebouwd · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-4145324

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

324.000€

Duplex penthouse in de prestigieuze woonwijk Las Colinas Golf. Het huis heeft een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers, terras van 20m², parkeerplaats en gemeenschappelijke ruimte met gemeenschappelijk zwembad. Het ligt op een bevoorrechte locatie, met uitzicht op de Middellandse Zee en...

151m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Stappen Voordat u koopt een huis in de Costa Blanca

Bij het kopen van een huis in Spanje is het waarschijnlijk dat we lopen een beetje verloren, geïntimideerd door de bureaucratie en het papierwerk te verrichten. Onbekend belastingen die u betaalt, belastingen, wetten ... Vandaag is de makelaars van Complete Spaanse villa kunt u adviseren om een van de nieuwe appartementen in Campoamor, één van de te kopen de juwelen van de Costa Blanca Zuid waar u uw droomhuis kunt vinden.

leveraging meer dan 10 jaar ervaring het helpen van klanten vinden van de beste woningen te koop aan de Costa Blanca en de Costa Calida , we zullen proberen om u te helpen. We hebben een aantal belangrijke factoren die u moet overwegen bij het kopen van een huis in Spanje:

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning