Om Nieuwbouw kopen appartementen in Mil Palmeras Orihuela Costa

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0365

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Mil Palmeras

219.900€

Gelegen tussen Mil Palmeras en La Torre de la Horadada, vindt u deze nieuwe mooie appartementen. Deze woning, gebouwd in moderne stijl, zal in totaal 104 appartementen bevatten. Gebouwd in blokken met 3 niveaus van appartementen, elk blok met een lift. Deze residentie biedt verschillende...

70m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-45816

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Mil Palmeras

305.000€

Eerste lijn appartement in Mil Palmeras. De woning bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ook heeft de woning een grote eetkamer-woonkamer, open keuken, wasruimte en terras van 19 m2. De woning heeft een ondergrondse parkeergarage, berging, gemeenschappelijk zwembad en groene zones. Mil...

87m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Mil Palmeras, Mil Palmeras
(6)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Top 5 Stranden in Orihuela Costa

De Costa Blanca is een favoriete bestemming voor de meeste Europeanen denken van een gouden pensioen, of op zoek te verhuizen zijn woonplaats naar meer aangename klimaten en omgevingen. En jaar na jaar, van het aantal toeristen die naar onze kusten om nieuwe appartementen in Mil Palmeras te kopen groeit .

In feite, in de Costa Blanca is een trend die in de afgelopen jaren op zoek naar het paradijs, een stap verder gaan. Het gebied van Orihuela Costa, met steden zoals Mil Palmeras, Cabo Roig en La Zenia is een juweel in de Costa Blanca, met de beste stranden van de Middellandse Zee. Hier hebben zij, die zijn:

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning