Association of International Property Professionals

Strand eigendom te koop Playa Flamenca Costa Blanca

gevonden 69 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-12486

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

89.000€

Een op het zuiden gelegen appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op de 2e verdieping in Playa Flamenca, Costa Blanca. Deze woning wordt in goede staat te koop aangeboden en bestaat kort uit: - Lounge met warme en koude airconditioning, plafondventilator, elektrische radiator en deuren...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPC-20145

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

89.000€

Deze woning heeft nog geen beschrijving op dit moment.
Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPE-46727

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

89.000€

Onbevlekte en volledig gerenoveerde bungalow met 2 slaapkamers op de bovenste verdieping, gelegen in een omheind complex in Playa Flamenca, op loopafstand van winkelcentrum Zenia Boulevard. De woning is volledig gerenoveerd inclusief nieuwe vloeren, deuren, keuken en badkamer. Bestaande uit een...

57m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPS-71379

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

89.995€

Een mooi op het westen gelegen appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op de begane grond. Een bekroonde stijl in Playa Flamenca, centraal gelegen op loopafstand van de zaterdagmarkt, lokale winkels, bars, scholen, het nieuwe winkelcentrum La Zenia Boulevard en de witte zandstranden van...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-33334

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca · Las Chismosas

89.995€

Een duplexappartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op de bovenste verdieping met een eigen dakterras in Res. Amapolas VII, Las Chismosas, Playa Flamenca, Costa Blanca. Deze woning wordt in goede staat te koop aangeboden, gemeubileerd en bestaat zeer kort uit het volgende: - Op de begane...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPS-41231

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

89.995€

Een mooi appartement op de begane grond op de begane grond in de bekroonde Olympische stijl. Twee slaapkamers, 1 badkamer, op het westen gelegen voortuin met parkeergelegenheid. Geglazuurd zonneterras aan de voorzijde en een galleriatuin aan de achterzijde die is afgedekt om het gebied te...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-92581

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca · Parque Del Duque

92.500€

Een op het oosten gelegen appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer op de begane grond in Parque del Duque, Playa Flamenca, Costa Blanca. Deze woning wordt in goede staat te koop aangeboden, gemeubileerd en bestaat kort uit: - Woon / eetkamer met warme en koude airconditioning, volledig...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPJ-14949

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

94.900€

We zijn erg blij om dit appartement met 2 slaapkamers op de tweede verdieping op de markt te brengen in de wijk Playa Flamenca. Het huis van 72 m2 bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer, woon / eetkamer met toegang tot het terras, onafhankelijke keuken uitgerust met apparatuur heeft de uitgang...

72m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-55505

Appartement · Resale · Costa Blanca South · Playa Flamenca

99.900€

Appartement op de begane grond in Zeniamar, Orihuela Costa. De woning bestaat uit 1 slaapkamer en 1 badkamer. Ook heeft het appartement een grote eetkamer-woonkamer, open keuken en berging. Heeft een frontaal groot terras van 27 m2. De woning is goed geconserveerd en bevindt zich in een...

85m2 Gebouwd · 27m2 Grondstuk · 1 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad


Referentie

Kenmerken

Filters

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Strand eigendom te koop Playa Flamenca Costa Blanca

Deze zomer wees niet ongemakkelijk om twee keer te bedenken waar je moet organiseren en geniet van je vakantie. Onze makelaars in Spanje bieden u een fantastisch strand te koop aan Playa Flamenca Costa Blanca om nooit meer uw dagen rust te plannen.

Wij bieden u een zeer complete woning. Met elk klein detail. Op onze website kunt u een uitgebreide catalogus van nieuwbouw- en doorverkoopeigenschappen waarderen in Playa Flamenca - Orihuela Costa, ideaal om te delen met het gezin.

Allereerst, als u een van onze eigendommen in Playa Flamenca koopt, kunt u het mediterrane klimaat verwelkomen. Dit type klimaat wordt gekenmerkt door gemiddelde jaartemperaturen van 17º. Hun winters zijn mild, weinig regenachtig en aangenaam. De zomers zijn droog, warm en zonnig.

Ten tweede kun je die gezegende zomerhitte "vechten" in een fantastische privé- of gemeenschapspool. Wanneer u maar wilt, kunt u afkoelen of liggen en zonnebaden zonder uw huis te verlaten.

Op de derde en laatste plaats, met Complete Spaanse woning, kunt u een woning in de buurt van het strand kopen . Dit betekent genieten van uitzicht op de zee of een duik in kristalhelder en warm water.

Vertrouwend op de aankoop van ons strandobject te koop Playa Flamenca Costa Blanca moet voorafgaand professioneel advies krijgen

Onze makelaars in Spanje hebben meer dan 15 jaar ervaring op de vastgoedmarkt van de Costa Blanca. Als u besluit om ons te vertrouwen om te genieten van een strand woning te koop Playa Flamenca - Costa Blanca, bieden wij u een professioneel voorafgaand advies.

Om uw investering zo lonend mogelijk te maken, zullen wij u altijd de beste optie adviseren. We zullen uw behoeften in detail analyseren en op basis hiervan zullen wij u de woning aanbieden die het meest voor u is aangepast.

Wij bieden meer dan 60 huizen te koop in Playa Flamenca, dus we weten dat het misschien een beetje moeilijk is om de juiste woning voor uw dromen in Spanje te krijgen. Dus we zullen onze inspanningen bundelen, zodat u uw welzijn en geluk kunt vergroten.

Koop ons strandhuis te koop Playa Flamenca Costa Blanca en begin te genieten van de zomer in Spanje

Je bent nog steeds op tijd om te genieten van de zomer zoals je verdient. Neem contact met ons op en ontdek alle details en kwaliteiten van ons strandbezit te koop Playa Flamenca Costa Blanca.

Onze makelaars in Orihuela Costa helpen je graag en beantwoorden al je vragen over onze huizen in Playa Flamenca. Als u uw droom om aan de Costa Blanca te wonen wilt vervullen, bel ons dan op 0034 865753047 (kantoor) of vraag naar Gary Lewis op 0034 628187704 of 0044 7860180744.

Als u via e-mail contact wilt houden met Complete Spaanse woning, zullen wij reageren op uw verzoeken via info@completespanishproperty.com. Schrijf ons het huis dat uw aandacht heeft getrokken en wij zullen ervoor zorgen dat u alle informatie ontvangt.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning