Te kopen Nieuwbouw villa in Mil Palmeras Orihuela Costa

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0365

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Mil Palmeras

229.900€

Gelegen tussen Mil Palmeras en La Torre de la Horadada, vindt u deze nieuwe mooie appartementen. Deze woning, gebouwd in moderne stijl, zal in totaal 104 appartementen bevatten. Gebouwd in blokken met 3 niveaus van appartementen, elk blok met een lift. Deze residentie biedt verschillende...

70m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-45816

Appartement · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Mil Palmeras

305.000€

Eerste lijn appartement in Mil Palmeras. De woning bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ook heeft de woning een grote eetkamer-woonkamer, open keuken, wasruimte en terras van 19 m2. De woning heeft een ondergrondse parkeergarage, berging, gemeenschappelijk zwembad en groene zones. Mil...

87m2 Gebouwd · 2 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Mil Palmeras, Mil Palmeras
(7)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Contract Types bij het kopen van een nieuw huis

Als u een van de nieuw gebouwde villa's zijn er in Mil Palmeras of een andere magische enclave van Orihuela Costa te kopen, heb je twee paden om uit te kiezen. U kunt het hele proces alleen te behandelen, of je kunt de hulp van een vastgoed aan de Costa Blanca inroepen als complete Spaanse woning.

Terwijl in Spanje deze formule van het hebben van een makelaar om u te helpen om de beste accommodatie in de beste omstandigheden te vinden, in andere landen in de rest van Europa zelf is vrij gebruikelijk. Zoals we ook een groep van professionals met Noord-Europese afkomst, We kunnen perfect aan de behoeften van de overgrote meerderheid van de nieuwe bewoners die geïnteresseerd zijn in de zijn te begrijpen nieuwe woningen te koop in de Costa Blanca.

Een van de moeilijkste dingen voor onze klanten die een nieuw huis in Mil Palmeras hebben gekocht, is duidelijk te hebben procedures en formaliteiten te doen . Aan het eind van de dag, kochten ze een huis in het buitenland, dus de hulp van een goede makelaar is meer dan fundamenteel.

Omdat we willen alle mogelijke informatie hebben, hier zijn we laat een lijst van de soorten contracten vaker gebruikt in Spanje voor de verkoop van huizen.

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning