Te kopen Nieuwbouw Villas in Campoamor Costa Blanca Zuid

gevonden 3 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0259

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

569.000€

Complete Spaanse Eigendom brengt u een selectie van mooie villa's te koop. Elke vrijstaande villa te koop in Campoamor, Costa Blanca, Spanje biedt een modern design met minimaal drie slaapkamers en drie badkamers. Dit gaat echt over locatie, locatie locatie, aangezien elke vrijstaande villa ligt...

93m2 Gebouwd · 500m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-60188

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

669.000€

Moderne stijl villa gelegen in een van de meest luxueuze gebieden van de Costa Blanca, Dehesa de Campoamor. De woning bestaat uit 4 slaapkamers, 4 badkamers, woonkamer, open keuken, een terras en een 46m2 solarium. De buitenkant heeft een 8x4 privé zwembad en 500m2 plot. De woning is gelegen...

157m2 Gebouwd · 500m2 Grondstuk · 4 Slaapkamers · 4 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPB-20520

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Campoamor

890.000€

Moderne villa in Las Colinas, Orihuela Costa. De accommodatie bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers. De villa heeft een grote eet-woonkamer met grote ramen die het natuurlijke licht en uitzicht maximaliseren. Heeft terras van 147 m2, kelder van 96 m2, solarium van 60 m2 en privé zwembad. Het...

454m2 Gebouwd · 932m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 3 Badkamers ·

Referentie

Kenmerken

Filters

1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Hoe kan ik een nieuw huis te kopen als je een Amerikaans staatsburger

Als er iets op links in de Costa Blanca zijn kwaliteit eigenschappen en langs enkele van de meest interessante plekken in de omgeving, zoals golfbanen, de beste stranden in het centrum van steden, etc ... Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieuwe villa's Campoamor bouw of andere zijn punten van de Costa Blanca, moet je een goede vastgoed in het gebied en Compleet Spaanse woning om u te helpen uw doel te bereiken in de beste conditie.

Dit is het zogenaamde post-sales service. Er goed hier die alleen maar denken over het verkopen, niet echt uit als uw klanten hebben een goede koop of zijn verkeerd. Compleet Spaanse woning heeft veel nieuwe huizen te kopen in Campoamor en andere delen van de Costa Blanca. En aangezien de meeste van onze gasten komen uit landen in Midden- en Noord-Europa , velen van hen hebben de hulp van professionals die hen direct, bijvoorbeeld, wat procedures te volgen om te kopen een van de eigenschappen zijn te koop in de Costa Blanca van Alicante :

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning