Villa's te koop in Daya Nueva Costa Blanca Zuid

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPX-41590

Villa · Resale · Costa Blanca South · Daya Nueva

79.000€

We hebben met veel plezier deze moderne semi-vrijstaande bungalow op de markt aangeboden, gelegen op korte afstand van alle dorpsvoorzieningen. De woning bestaat uit 2 slaapkamers (beide met inbouwkasten), een complete badkamer, een Amerikaanse keuken die uitkomt op de patio aan de achterzijde...

60m2 Gebouwd · 140m2 Grondstuk · 2 Slaapkamers · 1 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPX-30474

Villa · Resale · Costa Blanca South · Daya Nueva

176.000€

Een mooie semi-vrijstaande villa gelegen aan de rand van Daya Nueva centrum, dus binnen handbereik van alle voorzieningen. Deze woning is gebouwd met alleen de allerbeste materialen en bevindt zich op een groter dan gemiddeld perceel van 224 m2. Vroege bezichtiging aanbevolen!

98m2 Gebouwd · 224m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Daya Nueva, Daya Nueva
(11)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Villa's te koop in Daya Nueva Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning