Villa's te koop in La Florida Orihuela Costa Costa Blanca Zuid

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPS-76892

Villa · Resale · Costa Blanca South · La Florida

169.995€

We zijn blij om deze fantastische 2 slaapkamer 1 badkamer vrijstaande villa in een rustige buurt van La Florida te presenteren. Deze eigenschap heeft veel verbetering gehad, aardgas en glasvezel zijn geïnstalleerd, de voortuin is verhoogd tot hetzelfde niveau als het huis met veel opslag...

2 Slaapkamers · 1 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

La Florida, La Florida
(13)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Villa's te koop in La Florida Orihuela Costa Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning