Association of International Property Professionals

Villa's te koop in Rojales Costa Blanca Zuid

gevonden 2 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: N0383

Villa · Nieuwbouw · Costa Blanca South · Rojales

238.900€

Deze villa's met drie slaapkamers liggen op loopafstand van alle voorzieningen in Rojales en hebben een grote onderbouw. De eigenschappen worden gebouwd naar een hoge standaard en hebben veel ruimte om een groot pand te creëren, maar de onderbouw om te zetten in extra woonruimte. De...

201m2 Gebouwd · 139m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·


Verwijder uit favorieten

Ref: CSPX-91099

Villa · Resale · Costa Blanca South · Rojales · Central

300.000€

Een ongelooflijk ruime en moderne designwoning (gebouwd in 2010), zeer goed gelegen voor gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen. Zonder twijfel met zijn ongelooflijke oppervlakte van 480 m2 is dit echt een luxe optie waarvan we verwachten dat het de meest veeleisende potentiële kopers zal...

3 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad


Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Rojales, Rojales
(3)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Villa's te koop in Rojales Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning