Villa's te koop in Santa Pola Costa Blanca Zuid

gevonden 1 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: LM-56794

Villa · Resale · Costa Blanca South · Santa Pola

810.000€

De woning heeft een woonoppervlakte van 290 m² en is gebouwd van 320 m², verdeeld over 3 verdiepingen, met woonkamer, keuken, galerij, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een toilet, grote terrassen, open kelder en garage. Het perceel is omheind en heeft 500 m². Het is toegankelijk met de auto aan de...

290m2 Gebouwd · 500m2 Grondstuk · 4 Slaapkamers · 4 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Santa Pola, Santa Pola
(22)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Villa's te koop in Santa Pola Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning