Woningen te Koop in Pinoso Costa Blanca Zuid

gevonden 3 Woningen
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPH-31577

Villa · Resale · Costa Calida · Pinoso

185.000€

Deze 150 m2 gelijkvloerse Country Finca ligt op een perceel van 18000 m2 op korte rijafstand van het dorp Torre Del Rico. Een elektrische poort opent naar de oprijlaan. Er is ruimte voor meerdere auto's. De woning bevindt zich op een aangelegd deel van het perceel aan de voorzijde en de...

150m2 Gebouwd · 8.000m2 Grondstuk · 3 Slaapkamers · 2 Badkamers ·
Verwijder uit favorieten

Ref: CSPS-34453

Villa · Resale · Costa Blanca South · Pinoso

249.995€

We zijn blij om u deze ruime vrijstaande villa twee kilometer buiten Pinoso aan te bieden, het heeft vijf slaapkamers, drie badkamers en een enorme hoeveelheid buitenruimte, waaronder een privézwembad en parkeergelegenheid.

5 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad

Verwijder uit favorieten

Ref: CSPZ-52224

Villa · Resale · Costa Blanca South · Pinoso

265.000€

Een landhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers met een pension met 2 slaapkamers en 1 badkamer in Pinoso, Costa Blanca. Dit mooie pand had een topkwaliteit, volledige renovatie in 2017 en bestaat heel kort uit het volgende: - Het hoofdhuis heeft een ruime woonkamer van 6m x 6m met...

240m2 Gebouwd · 3.000m2 Grondstuk · 5 Slaapkamers · 3 Badkamers · Zwembad

Referentie

Kenmerken

Filters

Interessante gebieden

Pinoso, Pinoso
(11)
1

Welkom op onze zoek machine . Hier kunt u zoekcriteria selecteren en ontdekken welke woningen het beste bij uw wensen passen. Vul u wensen in en de woningen die aan die wensen voldoen kommen te voorschijn.

Onze portfolio omvat zowel nieuwbouw en bestaande bouw te koop in de beste regio´s zoals Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

In onze catalogus van onroerend goed te koop in Costa Blanca en Costa Calida zult u veel modellenwoningen ontdekken: appartementen, villa's, herenhuizen, landhuizen en land.

Wanneer u een woning gevonden heeft die u interesse gewekt heeft kunt u contact met ons opnemen en wij zullen u alle gewenste informatie van de woning verstrekken.

Wij zijn hier om u te helpen uw Spaanse droom waar te maken.

Huis te Koop in Pinoso Costa Blanca Zuid

Inschrijven nieuwsbrief


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Ontwerp: MediaelxlegaalPrivacyCookies beleidwaar ligt de woning